Mindfulness

Wat is mindfulness?

Mindfulness betekent niets anders dan je bewust zijn van wat er gebeurt. Probeer maar eens: Voel maar eens hoe je op je stoel zit. Voel je voeten op de vloer. Merk hoe je ogen zich richten op het scherm en de letters lezen. Dat is mindful lezen. Je bent in het hier en nu. 

Als mindfulness coach help ik jou in elk gesprek bewust te worden van het nu. Dat kan nu nu zijn. Maar ook het nu in vorige situaties. Het nu, waar we in het dagelijks leven meestal aan voorbij gaan, geeft je namelijk zoveel meer informatie. Informatie dat jou helpt je huidige situatie te begrijpen. En dat begrijpen heb je nodig om te weten wat je wil en wat jij aan je situatie kan veranderen.
 
Waar het om gaat is bewuste aandacht. Mindfulness is een belangrijke tool binnen mijn praktijk als mindfull coach. Waar je aandacht is, daar ben je. Wat je aandacht geeft groeit. Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Met mindfulness leef je intenser en bewuster. Je kan je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. Je geest wordt rustiger. Als mindfulness coach leer ik je signalen herkennen die jou laten weten dat je alert moet zijn, waardoor je assertief kan anticiperen op elke situatie in je leven en ondernemerschap.
 
Wil jij je als ondernemer nu eens echt stoppen met je druk, opgejaagd en moe voelen? Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op. 

Gerelateerde artikelen aan mindfulness

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil je jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op.
Typ bovenstaande code over.