Ondernemerscoach

Dat leven en ondernemen niet altijd makkelijk is hoef ik jou als ondernemer natuurlijk niet te vertellen. Vanuit mijn twintig jaar ervaring als ondernemer weet ik als geen ander wat het betekent om alle taken als ondernemer, directeur, vrouw en moeder te vervullen. Je begint vanuit passie om iets te bereiken. Maar in je groei als ondernemer krijg met zaken te maken die zeker niet altijd makkelijk zijn. Blijf niet volhouden dat je het allemaal zelf moet kunnen. Je hoeft het niet alleen te doen! Als ondernemerscoach help ik je. Vanuit mijn achtergrond als ondernemer gecombineerd met mijn HBO opleiding als life coach ben ik de juiste persoon die ondernemers ondersteunt in hun groei en ontwikkeling.

Ondernemerscoach hoezo?

Als ondernemer heb je te maken met opdrachtgevers die veel van je eisen. Of je hebt werknemers die voor situaties zorgen, die je onmogelijk zelf had kunnen bedenken. Inherent aan je groei krijg je te maken met veranderingen, zakelijk en/of privé, die flexibiliteit en aanpassingen van je verwachten. Als ondernemerscoach weet ik als geen ander wat dit voor jou kan betekent. En je moet ermee dealen of je nu wil of niet. In elke situatie kom je jezelf tegen en loop je tegen je eigen grenzen aan. De keuze is aan jou. Blijf je tegen je grenzen aanlopen, of pak je de kans om door te groeien?
 
Groei en ontwikkeling betekent ervaren dat er een ander perspectief bestaat. Ik coach ondernemers door van gedachten te wisselen en je een andere kijk op je situatie te geven. Als ondernemerscoach leer ik je duidelijke grenzen aan te geven en dit op een goede manier communiceren. Doordat we actuele situaties bespreken leer jij omgaan met gevoelens en emoties. Mijn feedback en inzichten zorgen ervoor dat ook jij met meer energie, een betere balans, met plezier en op een gezonde manier leeft en onderneemt. Als ondernemerscoach begeleid ik je bij alle situaties in jouw leven en ondernemerschap. Neem contact met mij op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Gerelateerde artikelen over ondernemerscoaching

Ontvang mijn ebook vol inzichten, tips en handvatten gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil je meer weten?

Wil je graag weten of lifecoaching iets voor jou zou kunnen zijn? Bel of mail mij, ik geef je er graag antwoord op!
Typ bovenstaande code over.