Online coaching

Online coaching is coaching via het internet. Een geweldige manier om afstand en ook reistijd te overbruggen. Online coaching kan via Skype, Zoom, Facetime, chat of via mail. Het voordeel van Skype, Facetime of Zoom is dat we elkaar kunnen zien. Op deze manier kan ik zien wat ons gesprek met je doet en kan ik inhaken op datgene wat gebeurd. Daarbij kan ik ook zaken verduidelijken door je iets te laten zien en uit te leggen door een scherm te delen of via een flipover bijvoorbeeld. Dat werkt verhelderend.

Ben jij op zoek naar online coaching? Dan is dit echt iets voor jou:

In de online training ‘Van blokkade naar Plan,' neem je jouw leven onder de loep en maak je een concreet plan waarmee jij jouw persoonlijke doelen gaat behalen. Zo voorkom je dat je blijft vastzitten in niet-helpende gedachten en creëer je kansen.

Meld je aan en ga direct aan de slag met één van onze Life coaches!

Astrid Koelewijn
Astrid Koelewijn
Life coach
Regio Leiden
Dagmar van Pelt
Dagmar van Pelt
Life coach
Regio Breda
Marco Schneiders
Marco Schneiders
Life coach
Regio Utrecht, Leusden, Woudenberg
Wij zoeken Life coaches!
Kom jij ons team versterken?
Tom van der Linde
Tom van der Linde
Life coach
Amsterdam

Richting geven via online coaching

Online coaching via chat of mail is een uitstekende manier om op eenvoudige wijze, zonder afstand en reistijd inzichten en handvatten te bespreken. Sterker nog, omdat je je woorden op het toetsenbord moet tikken is het nodig dat je je gedachten structureert. Waarschijnlijk heb je dit niet eens direct in de gaten, maar dit alleen al zorgt ervoor dat je orde schept in je denken. Dat helpt. Als online life coach ben ik opgeleid om je met mijn vragen richting te geven en na te laten denken. Zo kom je tot resultaten. En dat allemaal op het moment dat het je schikt en binnen jouw veilige (werk)omgeving achter je computer.
 
Als online life coach help ik je bij het vinden van je eigen antwoorden. Ik stel je vragen, help door middel van oefeningen, denk met je mee en geef je tips. In elk online coaching gesprek werken we aan een actuele situatie. We staan stil bij het moment, wat er gebeurt en welke rol jij daarin hebt. Maar ook, welke waarden vind jij belangrijk en hoe ga jij jouw waarden leven en uitdragen? Samen bespreken we de stappen die jij kan zetten die tot een goed resultaat leiden.
 
Wil je meer weten of online coaching uitproberen? Vul hiernaast je gegevens in en onze online Life coach neemt contact met je op.

Gerelateerde artikelen aan online coaching

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil je jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op.
Typ bovenstaande code over.