Online life coach

Online life coach is coaching via het internet. Een geweldige manier om afstand en ook reistijd te overbruggen. Online life coaching kan via Skype, via chat of via mail. Het voordeel van Skype is dat we elkaar kunnen zien. Op deze manier kan ik zien wat ons gesprek met je doet en kan ik inhaken op datgene wat gebeurd. Daarbij kan ik ook zaken verduidelijken door je iets te laten zien en uit te leggen op m’n flipover. Dat werkt verhelderend.

Richting geven via online life coaching

Online life coaching via chat of mail is een uitstekende manier om op eenvoudige wijze, zonder afstand en reistijd inzichten en handvatten te bespreken. Sterker nog, omdat je je woorden op het toetsenbord moet tikken is het nodig dat je je gedachten structureert. Waarschijnlijk heb je dit niet eens direct in de gaten, maar dit alleen al zorgt ervoor dat je orde schept in je denken. Dat helpt. Als online life coach ben ik opgeleid om je met mijn vragen richting te geven en na te laten denken. Zo kom je tot resultaten. En dat allemaal op het moment dat het je schikt en binnen jouw veilige (werk)omgeving achter je computer.
 
Als online life coach help ik je bij het vinden van je eigen antwoorden. Ik denk met je mee en geef je tips vanuit mijn ondernemerservaringen. In elk online coachgesprek werken we aan een actuele situatie die jij in je leven en onderneming meemaakt. We staan stil bij het moment, wat er gebeurt en welke rol jij daarin hebt. Welke waarden vind jij belangrijk en hoe ga jij jouw waarden leven en uitdragen in je ondernemerschap? Samen bespreken we de stappen die jij kan zetten die tot een goed resultaat leiden.
 
Wil je meer weten of een online life coachgesprek uitproberen? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Gerelateerde artikelen aan online life coach

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op!
Typ bovenstaande code over.