Astrid Koelewijn
Astrid Koelewijn
Life coach
Regio Leiden
Gevoelige mensen raken door gebrek aan zelfkennis gemakkelijk de grip over zichzelf, hun leven en/of werk kwijt. Het is onze expertise om hen te helpen weer controle te krijgen over hun leven, relaties, medewerkers en organisatie.
Lees verder
Dagmar van Pelt
Dagmar van Pelt
Life coach
Regio Breda
Wanneer mensen een grotere verantwoordelijkheid dragen dan goed voor hen is, raakt hun leven en gezondheid ontoegeeflijk uit balans. Het is onze expertise om hen te helpen zichzelf terug te vinden door het creëren van een gezonde balans o.a. tussen werk- en privé.
Lees verder
Marco Schneiders
Marco Schneiders
Life coach
Regio Utrecht, Leusden, Woudenberg
Veel mensen zijn streng en kritisch naar zichzelf en kunnen de lat vaak hoog leggen. Met als gevolg dat zij zich neerslachtig voelen en zichzelf uitputten. Het is onze expertise om mensen te helpen zichzelf te omarmen met alles wat daarbij hoort. Want iets kan pas veranderen als het er mag zijn.
Lees verder
Vacature
Wij zoeken Life coaches!
Vacature
Life coach
Nederland
Ben jij Life coach en wil jij doen waar je goed in bent? Wil je sparren en groeien in een team van collega's? Wij helpen je om die professionele stap te maken als Life coach en als ondernemer.
Lees verder
Tom van der Linde
Tom van der Linde
Life coach
Amsterdam
Vaak zijn mensen geneigd keuzes te maken die een gevoel van zekerheid geven. Meestal werkt dat voor een bepaalde periode, totdat er iets gaat knagen. Het is onze expertise om hen te helpen schijnzekerheid los te laten en met passie te gaan leven en werken.
Lees verder