Astrid Koelewijn

Wil jij:

 
  • meer zelfvertrouwen?
  • duidelijke grenzen stellen?
  • beter en helder communiceren?
  • (beter) leren voelen?
  • meer eigenwaarde ontwikkelen?
  • in je eigen kracht staan?


Toen mij de vraag 'Wat wil jij?' gesteld werd, was ik flabbergasted en stond met een mond vol tanden. Ik had geen idee. Als gevoelig meisje leerde ik op onuitgesproken angsten en verwachtingen acteren. De weg die ik aflegde om mijn eigen stem en antwoorden te vinden, vormt mijn dagelijkse drijfveer als Life coach. Net als ik destijds, zie ik dat mensen zich vaak snel en gemakkelijk laten leiden door anderen. Daar ga ik op 'aan.' Want wie weet er nou beter wat goed voor jou is, dan jijzelf?! Daarom help ik mensen hun eigen antwoorden te vinden en in hun eigen kracht te staan.

Mijn werkwijze is altijd inspirerend en inzichtgevend. Ik geef graag handvatten en met de nodige liefde en humor leer ik je hoe ook jij de baas wordt over je eigen leven.


Jezelf terugvinden

Mijn naam is Astrid Koelewijn. Ik ben 51 jaar, woon in Noordwijk en getrouwd met mijn jeugdliefde Léon. Samen genieten wij van onze drie jong volwassen kinderen. Nu, na vijfentwintig jaar zelfstandig ondernemerschap, werk ik alweer 13 jaar als Life coach in mijn eigen praktijk en ben ik eigenaar van Lifecoach.nl

In de jaren ervoor runde ik, samen met mijn man, een reclamebureau. Een onderneming die uitgroeide tot een bedrijf met vijftien medewerkers en 2 miljoen euro omzet.

In die jaren een jong, groeiend bedrijf en een jong gezin. Mijn man nam de zaken frontoffice voor zijn rekening, mijn pakkie an was alles backoffice en thuis. Een hectische tijd waarin zich regelmatig situaties voordeden waarin ik teleurgesteld en gefrustreerd raakte. Waarvoor ik ook vaak niet direct een oplossing wist.

Met mijn tomeloze inzet stapte ik over teleurstellingen heen en deed ik wat ik dacht dat het beste was. Om later te concluderen dat zaken niet veranderden en problemen niet structureel opgelost werden. Na veel te lang onzeker aanmodderen besloot ik dat het anders moest.


Dit leverde Life coaching mij op


Eind 2009 verliet ik ons bedrijf en genoot volop van mijn opleiding Lifecoaching. Het leerde mij hoe ik een coachtraject vorm moest geven, maar daarnaast gaf het mij een eerlijke kijk op mijn problemen en patronen. Waar ik eerder anderen en mijn omstandigheden de schuld gaf, bleek ikzelf degene die mij het meest in de weg stond.

Door Life coaching leerde ik niet alleen mezelf beter kennen, maar leerde ik ook veel over mijn ondernemerschap en hoe het anders en beter kan. Ik leerde voelen en ging aan de slag met oude, pijnlijke ervaringen. Het werd een bron van kennis en ervaring, waarmee mijn intuïtie zich ontwikkelde en ik langzaam ontdekte wat ik wilde en hoe ik dat kon bereiken. 

Vanaf dat moment nam ik de leiding over mezelf en mijn bedrijf. Ontwikkelde mijzelf tot een succesvolle vrouw, ondernemer en werd een veel leukere echtgenote en moeder.


Waarom is persoonlijke leiderschap belangrijk?


In de afgelopen jaren heeft mijn ontwikkeling natuurlijk niet stil gestaan. Naast directieleden, managers en ondernemers die mij weten te vinden, bouw ik aan een organisatie van kwaliteit Life coaches. Voor zichtbaarheid en vindbaarheid enerzijds, anderzijds deel ik graag mijn kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan. Ons team bestaat uit prachtige mensen die geloven in het vak Life coaching en willen, samen met mij, het verschil maken in Nederland. Daar ben ik enorm trots op!

Samen helpen wij onze klanten om duidelijke doelstellingen te formuleren en geven zicht op blinde vlekken bij zichzelf, hun omgeving én hun organisatie of bedrijf. Wij bespreken wat er kan veranderen en hoe zij dit kunnen integreren in hun dagelijks leven.


Wil jij jouw leiderschap pakken?


In mijn werk als Life Coach help ik je jouw persoonlijk leiderschap ontwikkelen. Door mijn gerichte vragen begeleid ik je in een proces van transformatie. Een proces waarin je valkuilen ontdekt, ervaringen verwerkt, gevoelens leert interpreteren en intuïtie zich ontwikkelt. 

Woon en/of werk je in de omgeving van Leiden? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Tot dan!
Astrid
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op!
Typ bovenstaande code over.