Astrid Koelewijn

In mijn ondernemerschap stond ik mezelf in de weg

Mijn naam is Astrid Koelewijn. Ik ben 50 jaar, woon in Noordwijk en getrouwd met mijn jeugdliefde Léon. Samen genieten wij van onze drie prachtige jong volwassenen; Julie, Jim en Jenna. Nu, na vijfentwintig jaar zelfstandig ondernemerschap, werk ik alweer 12 jaar als Life coach in mijn eigen praktijk en ben ik eigenaar van deze website. 

In de jaren ervoor runde ik, samen met mijn man, een reclamebureau. Een onderneming die uitgroeide tot een bedrijf met vijftien medewerkers en 2 miljoen euro omzet.

In die jaren een jong, groeiend bedrijf en een jong gezin. Mijn man nam de zaken frontoffice voor zijn rekening, mijn pakkie an was alles backoffice en thuis. Een hectische tijd waarin zich regelmatig situaties voordeden waarin ik teleurgesteld en gefrustreerd raakte. Waarvoor ik ook vaak niet direct een oplossing wist.

Met mijn tomeloze inzet stapte ik over teleurstellingen heen en deed ik wat ik dacht dat het beste was. Om later te concluderen dat zaken niet veranderden en problemen niet structureel opgelost werden. Na veel te lang onzeker aanmodderen besloot ik dat het anders moest.


Dit leverde Life coaching mij op


Eind 2009 verliet ik ons bedrijf en genoot volop van mijn opleiding Lifecoaching. Het leerde mij hoe ik een coachtraject vorm moest geven, maar daarnaast gaf het mij een eerlijke kijk op mijn problemen en patronen. Waar ik eerder anderen en mijn omstandigheden de schuld gaf, bleek dat ik degene was die mijzelf het meest in de weg stond.

Door Life coaching leerde ik niet alleen mezelf beter kennen, maar leerde ik ook veel over mijn ondernemerschap en hoe het anders en beter kan. Ik leerde voelen en ging aan de slag met oude, pijnlijke ervaringen. Het vormde zich tot een bron van kennis en ervaring, waarmee mijn intuïtie zich ontwikkelde en ik langzaam ontdekte wat ik wilde en hoe ik dat kon bereiken. 

Vanaf dat moment nam ik de leiding over mezelf en mijn bedrijf. Ik ontwikkelde mijzelf tot een succesvolle vrouw, ondernemer en werd een veel leukere echtgenote en moeder.


Dé executive Life coach voor directie, managers en ondernemers


In de afgelopen jaren heeft mijn eigen ontwikkeling natuurlijk niet stil gestaan. Inmiddels weten directieleden, managers en ondernemers mij te vinden, die ik mag begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik help hen duidelijke doelstellingen te formuleren en geef zicht op blinde vlekken bij zichzelf én hun organisatie of bedrijf. We bespreken wat er moet veranderen en hoe zij dit kunnen integreren in hun dagelijks leven.

Juist door mijn combinatie van skills als Life coach, maar ook mijn ervaringen als vrouw, moeder, werkgever en ondernemer zijn herkenbaar en een waardevolle aanvulling voor mijn klanten.


Wil jij jouw leiderschap pakken?


In mijn werk als Life Coach help ik je jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Door gerichte vragen begeleid ik je in een proces van transformatie. Een proces waarin je valkuilen ontdekt, ervaringen verwerkt, gevoelens leert interpreteren en intuïtie zich ontwikkelt. 

Woon en/of werk je in de omgeving van Leiden? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Tot dan!
Astrid
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op!
Typ bovenstaande code over.