Karin van den Oever

Wil jij:
  • Minder kritisch, dus liever voor jezelf zijn?
  • Afrekenen met je pestverleden?
  • Jezelf zijn?
  • Leren grenzen stellen en assertiever worden?
  • Je plek innemen?

Jarenlang belemmerde o.a. een (familie)geheim mij in het vormen van mijn identiteit. Door mij aan te passen wist ik mij heel goed onzichtbaar te maken voor mijn omgeving. Als Life coach vormt deze beweegreden mijn passie om mensen aan te moedigen en te ondersteunen hun identiteit te ontwikkelen. In een veilige omgeving is mijn aanpak gedegen, vol empathie en enthousiasme, liefde en humor.


Waarom systemisch werken?


Mijn naam is Karin van den Oever-Duitmann, geboren in 1966 in Kampen en inmiddels meer dan 35 jaar gelukkig getrouwd met Gert. Samen hebben wij twee fantastische kinderen maken en maken onze mooie en lieve kleindochters ons geluk compleet.

Binnen mijn gezin van herkomst was ik lange tijd enig kind. Mijn beide ouders werkten keihard en ik herinner mij de eenzaamheid zonder broertje of zusje waarmee ik ruzie kon maken of waarbij ik steun kon vinden. Pas toen ik vijftien jaar was werd mijn zus geboren.

Op jonge leeftijd voelde ik al dat er ‘iets’ speelde binnen ons gezin. Door mijn gevoeligheid voor o.a. sfeer leerde ik al vroeg een 'gemis' te compenseren.

In die tijd en ook later werd ik door dit 'iets' gepest op school en daarbuiten. Zo werd ik o.a. heel goed in het aanpassen en meeverkleuren met anderen. Ik was conflictvermijdend en onbekend met mijn grenzen overschreed ik deze jarenlang. Zo werd ik de meest irritante criticus voor mezelf én voor anderen. Keuzes liet ik graag aan een ander over, zelfs al waren deze verstikkend voor mij. Alles om maar goed genoeg gevonden en niet buitengesloten te worden.

Na verloop van tijd leidde dit tot een flinke burn-out, die ik in alle toonaarden ontkende. Totdat mijn lijf begon te schreeuwen, met als gevolg een auto-immuunaandoening. Het was de hoogste tijd om mijn mentale- en fysieke toestand onder ogen te zien. Dit werd de aanleiding om stil te staan bij wat mijn lijf, of beter gezegd, wat IK nodig had.


Hoe krijg je lichaam en geest in balans?


Door de wens om assertiever te worden begon ik aan een persoonlijk ontwikkelingsproces. Een eigenwijze keuze die briljant bleek. Het leerde mij weer in verbinding te komen met mijn lichaam en mijzelf. Nu ik weet wat voor mij belangrijk is, maak ik keuzes waar ik energie van krijg en heel blij van word.

Het lukte mij om te switchen van minder moeten naar veel meer mogen, door beter te leren voelen. In vrijheid denken, doen en voelen om nieuwe en andere keuzes te maken. Niet alleen een meerwaarde voor mezelf, maar óók voor anderen.


Transformatie coach Zwolle


Je weet pas waar je naar toegaat, als je weet waar je vandaan komt...


Deze ervaringen waren voor mij de aanleiding om opleidingen te volgen en mijzelf te scholen tot Life coach, lichaamsgericht- en energetisch therapeut. Door de vele opstellingen, interventies en therapieën, is het mij kristalhelder geworden waar ik vandaan kom. Ik ontdekte de lading van een (familie)geheim, oftewel de doorgeschoven rekening uit mijn familiesysteem. Gaandeweg kon ik mijn eigen identiteit ontwikkelen, vrij van het “lot”, dat niet van mij is.


De dag lachend en bruisend van energie beginnen?


Als enthousiaste en empathische transformatie- en vitaliteitscoach bij Lifecoach.nl inspireer, begeleid en ondersteun ik je, zodat ook jij loskomt van ingewikkelde patronen.

Laten we samen onderzoeken wat jou gevormd heeft. Ik laat je graag kennismaken met je authentieke zelf, waardoor je meer en meer gaat geloven, dat je precies goed bent, zoals je (in de kern/diep van binnen) bent.

Woon of werk jij in de regio van Zwolle? Heel graag ondersteun ik je in jouw proces. Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Tot dan!
Karin
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op!
Typ bovenstaande code over.