Tom van der Linde

Wil jij:

 
  • weten wat je wilt en daar naar handelen?
  • met passie in het leven staan?
  • meer eigenwaarde ontwikkelen?
  • op je onderbuikgevoel vertrouwen?
  • relaties verbeteren?
  • eigen keuzes maken?

Jarenlang rolde ik van het een in het ander binnen het bedrijfsleven toen, uit het niets, een 'hoe-zit-dat-vraag' opborrelde. Ineens besefte ik dat, hoe het eraan toeging, niet bij mij paste. Deze vraag is mijn drijfveer om de nieuwsgierigheid bij mensen te activeren, op zoek te gaan naar hun passie en hen te helpen eigen keuzes te maken. Ik hou van diepgang, maar werk graag luchtig, concreet en met een dosis humor.


“Als er iets is wat ik fascinerend vind in het leven, is het de weg die we afleggen als mens.”


In mijn werk als Life coach kunnen diverse thema’s, zoals boosheid, angst, bezieling, grenzen, eigenwaarde en vertrouwen voorbijkomen. Ik help mensen die vastzitten in hun leven of werk en die persoonlijke patronen willen doorbreken om zo weer sprankeling te krijgen en zich verder te ontwikkelen.


Mijn naam is Tom van der Linde (38 jaar) en ik woon met veel plezier samen met mijn vriendin Pauline in Amsterdam.

Als kind was ik altijd al benieuwd hoe de dingen werken in het leven en stelde ik geregeld de ‘hoe-zit-dat-vraag’. Mijn jeugd was fijn en ik rolde van het één in het ander zonder dat ik er veel bij nadacht. Na mijn studies Werktuigbouwkunde en Bedrijfskunde werkte ik tien jaar op een scheepswerf in diverse staf- en managementfuncties toen, uit het niets, die ‘hoe-zit-dat-vraag’ ineens weer relevant werd.


Is dit het leven nu?


Na vijf jaar liep ik vast op mijn werk. Mensen werden ontslagen en het bedrijf zat in zwaar weer. Hoe het eraan toeging schuurde met mijn integriteit. Ik nam ontslag, maar liet me uiteindelijk tóch overhalen om te blijven vanwege de flinke carrièrestap die ik op een presenteerblaadje kreeg aangeboden.

Met letterlijk hoofdpijn van het twijfelen en het gevoel dat ik mijn ziel aan de duivel verkocht, koos ik op dat moment voor zekerheid. Maar de vraag 'Is dit het leven nu?’ bleef toch knagen, en ik sprak met mezelf af op zoek te gaan. Privé zat ik op dat moment ook in een lastige periode. Mijn vader was ernstig ziek en ik had een onbeantwoorde liefde.

In mijn zoektocht naar antwoorden las ik een boek over boeddhistische psychologie. Het was compleet anders dan wat ik kende en verruimde mijn blik. Het nieuwsgierige kind in mij werd weer langzaam gewekt.


Met passie en bezieling leven en werken


Een coach hielp mij al vrij snel inzien dat ik in een rationele omgeving werkte en dat mijn gevoelswereld aan de deur klopte en om ruimte vroeg. Dat wat ik in het werkende leven deed, rijmde niet meer met mijn onderbuikgevoel. Ik zocht verdieping en wilde betekenisvol met passie en bezieling leven en werken. Vervolgens deed ik verschillende opleidingen. Daar ontdekte ik dat ik ook andere mensen wilde bijstaan in het vinden van hun eigen weg.

In mijn werk als Life coach ben ik op mijn plek. Mijn gevoel staat naast mijn ratio en mijn zoektocht in werk, liefde en leven is verworden tot een avontuur.


Wil jij meer passie en bezieling ervaren?


Dat kan! Graag ga ik ook met jou op zoek naar wat jou passie en bezieling geeft in je leven. Ik vind het heerlijk om de diepte in te gaan en tegelijkertijd houd ik het luchtig en concreet. En als het even kan gaat het gepaard met de nodige dosis humor.

Woon of werk je in de omgeving van Amsterdam? Dan help ik je graag verder. Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Tot dan!
Tom


Tom's referenties lezen? Deze vind je hier.
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op!
Typ bovenstaande code over.