Opstellingen

Bij opstellingen gaat het niet over goed of fout. Wel over oprechte aandacht, voelen, het creëren van inzichten, omgang met spanning en waarden, impasses en blokkades. Bij systemisch waarnemen kijk je naar de onderstroom en de verschillende dynamieken, het grondpatroon van een vraag of probleem. 

De techniek van opstellingen kan goed worden ingezet als methodiek bij het werken met relaties, maar ook bij maatschappelijke- of zakelijke problemen. Het werken met opstellingen is vooral een geschikte methode voor een terugkerend probleem waar geen enkele actie/oplossing lijkt te werken.

Werken met opstellingen

Door gebruik te maken van non-verbale communicatie werken we met de energie die ontstaat wanneer je in contact komt met relaties of bijvoorbeeld een doel. Door middel van opstellingen herstel je fundamenteel de verbinding met jezelf en met je omgeving. Daarmee boor je het potentieel in jezelf aan om te doen waarvoor je bedoeld bent: in wie je bent, in je werk en daarin het contact met je omgeving. Je krijgt inzicht in blokkades en gaat zien wat ervoor nodig is om veranderingen door te voeren en je doelen te bereiken.

Is dit iets voor jou?


Vul dan hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Ik kijk naar je uit!
Astrid

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op!
Typ bovenstaande code over.