Lifecoach logo

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching bestaat uit gesprekken en oefeningen die samen een doelgericht en creatief proces vormen. Het doel is het beter begrijpen van je eigen persoonlijkheid binnen je maatschappelijke context.

Persoonlijke coaching

Als personal life coach begeleid ik vrouwelijke directie, managers en ondernemers in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik spreek uit eigen ervaring, als ik je vertel dat een persoonlijke coach je veel kan leren en je leven ontzettend verrijkt. Mijn persoonlijke coaching bestaat uit gesprekken en oefeningen die samen een doelgericht en creatief proces vormen. Het doel is het beter begrijpen van je eigen persoonlijkheid binnen je maatschappelijke context.

Persoonlijke coaching voor blijvend resultaat

Het is niet voor niets, dat ik vanuit mijn functie als directeur van een reclamebureau nu als persoonlijke coach werkzaam ben. Als ik had geweten wat ik nu weet, was mijn leven als ondernemer waarschijnlijk heel anders gelopen. Het gaat mij niet om algemene problemen waar men mee zit of tegen aanloopt? Het gaat er mij om hoe JIJ dingen ervaart en hoe JIJ ermee omgaat! Maar vooral om de oplossingen die JIJ bedenkt. Want zoals ik de dingen doe, betekent niet automatisch dat het voor jou óók zo werkt!?! Persoonlijke coaching is de mogelijkheid om persoonlijker en dieper op problemen in te gaan, waardoor je blijvend resultaat boekt.

Het is mijn expertise om je te helpen aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording, communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Kortom; persoonlijke ontwikkeling.

Met een persoonlijke coach vind je eigen antwoorden

In mijn persoonlijke coaching streef ik er naar dat jij het beste uit jezelf haalt en jouw zelfaccepterend, zelflerend, zelfsturend en zelfoplossend vermogen verhoogt. Als personale life coach is het mijn bedoeling je geen oplossingen of antwoorden aan te reiken, maar je te leiden je naar jouw eigen waarheid en inzichten. Als jij gelooft in je eigen kracht en oplossingen, alleen dán kan jij je doelen bereiken. Meer informatie vind je bij methodieken of mijn aanbod.

Wil je meer weten of direct hulp inschakelen?

Vul hier je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

Blog artikelen over persoonlijke coaching

Meer lezen over persoonlijke coaching? Hier vind je onze blogs.

Lifecoach logo

Voor succesvol leven en werken.