LifeCoach.nl

Marlies over haar Life coachtraject

"Alle doelstellingen die wij vooraf benoemden, heb ik behaald. Daarmee heb ik veel rust in mijn leven kunnen creëren."

Omdat ik heel graag geholpen wilde worden bij een moeilijke periode in mijn leven, zocht ik via Google naar een life coach. Direct kwam ik bij de Lifecoach.nl terecht.

Dit sprak mij zo aan dat ik direct contact heb gezocht. Na het kennismakingsgesprek met Astrid besloot ik dat ik het traject waard ben en koos voor onze samenwerking. Wat een cadeau heb ik mezelf gegeven!
 
Elke sessie heb ik als heel prettig ervaren. Hoewel ik het leren voelen in het begin wat ongemakkelijk vond, kwam ik er al snel achter dat juist dát was wat ik nodig had. Alle doelstellingen die wij vooraf benoemden, heb ik behaald. Daarmee heb ik veel rust in mijn leven kunnen creëren.

Astrid heeft een prettige werkwijze en is een hele lieve en fijne vrouw om mee samen te werken. Mijn Life coachtraject heeft dan ook zeker aan mijn verwachtingen voldaan.

Niet alleen ikzelf was het waard, maar ook het hele coachtraject zelf was de investering waard. Vanaf dag één vertel ik mijn omgeving hoe fijn het is en hoe waardevol de inzichten en handvatten zijn die ik gekregen heb. 

Astrid, dank je wel. Zoals ik elke sessie afsloot, het was bijzonder! (april 2022)

Marlies Duivenvoorde, Omgeving Bollenstreek

 

Y.G. over haar coachtraject

"Ik kwam met een donker en zwaar gevoel binnen en ga na zijn coaching weg met een licht, liefdevol en open gevoel."

"Een heel fijn coachingtraject met Tom van der Linde gehad. Hij wist een veilige plek te creeren waardoor ik mij open durfde te stellen en wij daardoor ook oud zeer hebben weten te bespreken. Ik kwam met een donker en zwaar gevoel binnen en ga na zijn coaching weg met een licht, liefdevol en open gevoel."

Dank je wel, Tom.

Y.G. Amsterdam

Van Blokkade naar Plan

"De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

"Heel erg bedankt voor deze online training.
De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn.

Voor mij persoonlijk was dit weer het startsein voor meer verdieping en persoonlijke aandacht voor mijzelf.
Daar heb ik de afgelopen jaren te weinig tijd voor genomen en ga ik nu weer wekelijks oppakken.
Ik besefte mij hoe belangrijk het is om innerlijke aandacht aan jezelf te besteden en erachter te komen waar je 
op dit moment staat in het leven en waar je naartoe wilt.

Ik heb al aangegeven dat ik weer persoonlijk met jou aan de slag wil. Dit omdat één op één mij meer ligt. 
Hoewel het wel heel fijn was om in een groep zoveel herkenning te vinden en andere  verhalen te horen waardoor je je verbonden voelt met mensen die je eigenlijk niet kent, dat is heel mooi om te zien."

S.v.A. omgeving Leiden

Van Blokkade naar Plan

"Na module 1 had ik direct al veel dingen helder en kon ik dit omzetten naar een plan."

"Al langere tijd ervoer ik wat onrust op mijn werkplek, maar ik kon mijn vinger er niet op leggen. Toen ik de mail van Astrid kreeg over deze nieuwe training dacht ik, dit aanbod krijg ik niet voor niets op dit moment. Ik had geen grote verwachtingen van de training, maar nadat ik module 1 had volbracht had ik direct al veel dingen helder. Ik kon eindelijk mijn vinger op de zeker plek neerleggen.

Al snel kon ik ervoor zorgen dat ik mijn blokkade om kon zetten naar en plan. Ik ben erg blij met het resultaat.
Het werken in een groep met meerdere mensen vond ik ook erg leuk, want ook in hen zie je herkenningspunten en je kunt ook veel van hen leren.

Bedankt Astrid voor deze fijne training, ik weet wat me te doen staat de komende periode :)"

D.W.
 

Van Blokkade naar Plan

"Alles hangt met elkaar samen en je moet zelf sterk in je schoenen staan om successen te bereiken"

"Middels de training 'Van Blokkade naar Plan' heb ik weer mooie inzichten mogen krijgen. Zowel persoonlijk als zakelijk. Met name bevestiging dat dit alles met elkaar samenhangt en dat je zelf sterk in je schoenen moet staan om successen te bereiken. Hoe dat te doen? Dat maakt de training stap voor stap duidelijk. Wat je doel of blokkade ook is, deze training gaat je mooie inzichten en groei geven!"

R.M.

Margriet over haar Life coach traject

"Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

"Via Google zocht ik op 'emotionele afhankelijkheid' en zo kwam ik op jouw website terecht. Na het lezen van jouw blog over dit onderwerp besloot ik contact met je op te nemen.

Zoals jij mij hielp, tijdens het intakegesprek, mijn doelen te bepalen en uitlegde hoe wij te werk gaan en waarom wij deze daarna ook weer loslaten, was fijn. Zonder twijfel besloot ik dan ook aan jouw Life coach traject te beginnen. 

Jij nam de tijd om n.a.v. mijn onderwerp te ontdekken wat er nodig was. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Vervolgens koos je passende vorm, waarmee wij aan de slag gingen en dat voelde voor mij heel prettig.

Het ‘voelen’ wat een belangrijk aspect is binnen Life coaching heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!

Daardoor heb ik geleerd dat ik meer naar mijn gevoel mag luisteren. Dat ik mijn grenzen kan voelen en niet negeer. Dat ik steeds minder aan ga passen. Ik was verrast dat de patronen uit mijn jeugd mij nog steeds zo in de weg zitten.

Het heeft ervoor gezorgd dat ik meer in balans ben en een deur heb kunnen openen naar weer een stapje dichterbij mezelf.

Tijdens onze sessies heb ik je als professioneel en deskundig ervaren. En warm, maar toch zakelijk. Heel prettig. Jouw coaching heeft absoluut aan mijn verwachtingen voldaan. 

Ik kan jouw Life coaching dan ook zeker aanraden. Bedankt voor alles!"

Margriet Jacobs
juli 2021

Amy over haar Lifecoach traject

"Ik merkte dat ik alles aan het wegstoppen was, dat ik continue mezelf aan het overtuigen was dat er eigenlijk niet zoveel aan de hand was. Dat ik het zelf wel kon oplossen, totdat...."

Berdi over haar coachtraject

"De kosten heb ik ingecalculeerd en het heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Het was de investering in mezelf waard."

"Via google kwam ik op jouw website terecht. Na eerdere ervaringen met 'coach' achtige trajecten wist ik dat het een investering in mezelf zou zijn. Na het kennismakingsgesprek had ik geen twijfels om aan dit coachtraject te beginnen. De kosten heb ik ingecalculeerd en het heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Het was de investering in mezelf waard.

Jouw coaching heb ik als heel fijn, vertrouwd en doelgericht ervaren. De rust, het begrip en de herkenning vond ik het meest waardevol. Daarbij vond ik heel prettig dat we per afspraak konden kijken wat ik op dat moment nodig had. En ik vond het fijn om in bepaalde oefeningen te werken.

Het heeft me het inzicht opgeleverd hoe ik ben als persoon en hoe ik daar zelf wat meer achter kan gaan staan. Maar ook heeft het me inzicht gegeven in hoe bepaalde samenstellingen van collega’s, werkgever maar ook vrienden zich verhouden tot mij. Met als resultaat meer rust, meer structuur en voor mezelf opkomen."

Groetjes, Berdi Schouten
Haarlem

Renate over haar Lifecoach traject

"Of ik heb getwijfeld....? Nee, ik heb niet getwijfeld. Ik herkende zoveel van wat Astrid op haar website had staan en wat zij vertelde, dat ik mij daar heel erg in herkende....."

Wendy over haar coachtraject

"Haar aanpak is direct maar niet dwingend en ze maakt alles bespreekbaar. Ook als ze iets merkt dat gezegd moet worden bijvoorbeeld."

"Ik vond mijn coachingstraject met Astrid heel fijn. Hoewel ik er met een meer zakelijke insteek instapte heeft zij voor mij op persoonlijk vlak het meeste betekent.

Haar aanpak is direct maar niet dwingend en ze maakt alles bespreekbaar. Ook als ze iets merkt dat gezegd moet worden bijvoorbeeld. Een mooi voorbeeld is dat ik bij de start van het traject aangaf dat ze me mag (moet) aansporen als ik me soms afsluit. Dat beloofde ze, maar wel met de toevoeging dat ze niet aandringt: Ik moet het vooral zelf wíllen en doén. En daar had ze erg gelijk in!

Verder vind ik het fijn dat ze goed kan samenvatten en met pragmatische aanpak dingen in jezelf omhoog haalt die ik zelf nog niet had ingezien. De manier waarop ze dat doet zorgt ervoor dat het blijft hangen, ze visualiseert en maakt het verhaal rond met een kop en een staart. Ze neemt haar tijd en straalt enorme rust uit en draagt die ook zeker op mij over!"

Wendy van Leeuwen
Image Building

Daniëlle over haar Life coachtraject

"Eerst heb ik een tijd bij een psycholoog een traject gevolgd en afgesloten. Toen heb ik een jaar een beetje, nou ja, gewisseld in balans, dat ik me niet goed voelde, dan weer wel goed voelde en dan weer niet...."

Danielle over haar coachtraject

"De sessies waren soms confronterend, soms emotioneel, maar vaak enorm verhelderend."

"Na het herstel van mijn burn-out vond ik het nog steeds lastig om een goede balans te vinden, waardoor ik mij vaak niet goed voelde. Om deze cirkel te doorbreken heb ik Astrid benaderd in de hoop dat zij mij hierbij kon helpen.

De sessies waren soms confronterend, soms emotioneel, maar vaak enorm verhelderend. Dit had ik echt nodig om een duidelijker beeld te vormen in mijn persoonlijkheid.

Ik voelde tijdens mijn werk vaak frustraties of boosheid waar ik niet goed mee om kon gaan. Door de sessies heb ik dit nauwelijks meer en reageer ik veel rustiger in veel situaties.

De sessies hebben mij ontzettend veel inzicht in mijzelf gegeven, mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik sta nu veel sterker in mijn schoenen.

Doordat ik van Astrid heb geleerd om beter naar mijn gevoel te luisteren vind ik nu ook meer balans tijdens mijn werk, maar ook privé waardoor ik mij veel beter voel."

Daniëlle van der Werf

N. over haar coachtraject

"Nooit had ik verwacht uit te komen bij een coach om me door een bepaalde periode in mijn leven te willen laten begeleiden. Maar wat een cadeautje heb ik mezelf gegeven door jou te contacten."

"Nooit had ik verwacht uit te komen bij een coach om me door een bepaalde periode in mijn leven te willen laten begeleiden. Maar wat een cadeautje heb ik mezelf gegeven door jou te contacten, om op die manier structuur te vinden in mijn hersenpan die alle kanten opvloog...
Het staat eigenlijk gelijk aan de rollen die ik in mijn leven vervul, een drukke managersbaan, moeder van een prachtige dochter, een rijk sociaal leven maar in de liefde het spoor volledig kwijt...

Als er 1 rol niet meer biedt wat je gelukkig maakt, heeft dat overal zijn invloed. Moeder worden is het mooiste wat me is overkomen en nog elke dag mijn belangrijkste rol... toch moesten er in mijn leven dingen onder het vergrootglas gelegd worden. Juist om mijn dochter de moeder te gunnen die ik voor haar wil zijn en dat dat niet perse betekent in de relatie met haar vader te moeten blijven steken. Nu blijkt ; juist niet.

Alleen kwam ik daar niet uit... op het internet vond ik jou, Astrid. In het 1e gesprek zocht ik naar mijn vraagstuk, want die had ik zelfs niet helder en vele sessies daarna herhaalde zich dat, maar onder jouw begeleiding, oefeningen, vragen, sessies begon ik mezelf terug te vinden, terug te vinden waar ik blij van werd en de hobbels in mijn relatie aan te pakken.

Ik kwam tot besluitvorming om met mijn relatie te stoppen maar dan begint het pas... en ook daarin heb ik dankzij jouw coaching mijn eigen weg weer gevonden. Nu kan ik het weer zelf en 1,5 jaar later kijk ik terug op een intensief, open traject met jouw expertise, gedrevenheid maar ook door de vrouw die je uitstraalt. Ik gun een ieder dit cadeautje als je dit wellicht een dag ineens nodig hebt."

N.

Lotte over haar coachtraject

"Ik ervoer je coaching als erg open en vriendelijk, waardoor het makkelijker werd om mij open te stellen en geen barrière te voelen om zaken te zeggen."

Voordat ik aan het coachtraject begon heb ik niet zozeer getwijfeld, maar heb er wel even over na moeten denken. Meer om bij mijzelf na te gaan of ik er volledig open voor zou staan, want alleen dan zou het zin hebben.

Op aanraden van mijn manager ben ik het coachingtraject ingegaan omdat dit mij zou kunnen helpen bij verschillende zaken waar ik tegenaan liep.

Ik heb je coaching als erg open en vriendelijk ervaren, waardoor het makkelijker werd voor mij om me ook open te stellen en geen barrière te voelen om zaken te zeggen.

Het waardevolst vind ik hetgeen we besproken en geoefend hebben met het voelen van mijn lichaam in bepaalde situaties. Hier meer bij stil te staan en aandacht aan te besteden. Dit helpt mij om beter mijn reacties te begrijpen en ook aan te kunnen passen. Ook de manier van terugkoppeling (door verslagjes te schrijven), vind ik een erg goede tool.

Jouw coaching heeft mij opgeleverd dat ik bewuster in sommige situaties sta. Meer stilsta bij het effect dat mensen of situaties op mij hebben. Het heeft me ook bewuster gemaakt dat ik moet doen waar ik blij van wordt en merk daardoor nu ook wanneer ik weinig blijdschap voel. Het resultaat is dat ik meer bewust ben van mijn eigen handelen en motieven.

Je aanpak heb ik als erg interactief ervaren. Door het doen van oefeningen werden bepaalde theorieën of zaken die je over wilde brengen beter duidelijk. Doordat ik vervolgens mijn ervaringen opschreef in een verslag werd ik er nog bewuster van waar we aan hebben gewerkt.

Je coaching heeft op persoonlijk vlak zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Je stond altijd erg open voor input dus anders zou ik het ook gezegd hebben. Ik zal je coaching dan ook zeker aanraden bij mijn relaties.

Nogmaals bedankt voor alle sessies.

Lotte Toonen

Sofia over haar coachtraject

Belangrijke reflectiemomenten hebben mij aangespoord tot nieuw gedrag. Een soort mindshift richting positiviteit en afscheid van mijn slachtoffer gedrag.

"Via internet heb ik contact opgenomen. Je reageerde snel op mijn verzoek en ik voelde tijdens ons eerste telefonisch overleg dat je heel goed luistert. Ik voelde me veilig om open en eerlijk te zijn zonder beoordeeld te worden.
Je coaching was een leuke ervaring. Het was fijn dat je de spiegel voor mij kon houden en mij met liefde uit mijn comfort zone duwde.

Onze gesprekken heeft mij inzicht gegeven in mijn gedrag. Belangrijke reflectiemomenten hebben mij aangespoord tot nieuw gedrag. Een soort mindshift richting positiviteit en afscheid van mijn slachtoffer gedrag.

Je aanpak was totaal anders dan wat ik misschien zelf had gewild, maar dat heeft mij juist sneller geholpen om uit mijn comfort zone te komen. Mijn verwachtingen zijn zeker uitgekomen en nog méér! Tegen een goede en eerlijk prijs. Ik vond het een van de beste investeringen die ik voor mezelf gemaakt heb.

Ik kan iedereen aanraden om jouw coaching te doen. Ik voelde me veilig en ben me meer bewust geworden van wie ik echt ben en niet wie ik denk ik ben. Je bent heel eerlijk en ik voelde me ook goed en positief uitgedaagd. Ik heb geleerd hoe ik de controle terug kan krijgen. Ik heb zelf de touwtjes in handen, voel dit voor het eerst in mijn leven echt en ik geloof in mezelf.

De aanpassing van een negatieve mindset naar een positieve heeft eigenlijk mijn leven gered, ik ben zeer dankbaar voor jouw begeleiding."

Sofia Hillegom

Y. over haar coachtraject

Wat ik heel sterk vind, is dat je luistert. Daar ga je op in en door je vragen haal je het antwoord uit mij. Ik moest voelen en nadenken en daardoor wist ik vaak zelf ook hetgeen dat veranderen moest.

In mijn zoektocht naar een coach heb ik twee mensen aangeschreven waaronder jij. Na ons intakegesprek besloot ik om voor jou te kiezen. Behalve dat het goed voelde werd ook duidelijk besproken of jij überhaupt iets voor mij zou kunnen betekenen en hoe wij dit eventueel zouden aanpakken. Je coaching voelde fijn. Er werd naar mij geluisterd en aan de hand daarvan werd er een “methode” toegepast. De methodes waren soms wel erg wennen en nieuw voor mij omdat ik in mijzelf moest kijken om mijn gevoelens te omschrijven. Hierdoor moest ik ook echt nadenken wat deze gevoelens met mij deden en voor mij betekenen.

Het heeft me opgeleverd dat ik heb leren omgaan met mijn gevoel en de kracht ervan inzien. Maar ook weten hoe ik met mijn energie om kan gaan. Hoe ik een overvloed aan energie kan afvloeien, maar tegelijkertijd ook energie in mij kan opnemen. Als er iets “mis” is, diep in mijzelf kijken en op zoek gaan naar het gevoel waar het ‘mis’ is. En dan mijzelf echt afvragen wat het is.

ben ik mij meer bewust van wie ik ben. Veel meer bewust van mijn gevoel. Wat het voor mij betekent en wat ik ermee doe. Doordat ik nu meer bewust ben van wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil, heb ik meer zelfvertrouwen. Ik geloof weer meer in mijzelf. En misschien wel de grootste winst die behaald is, is dat ik nu mijn scriptie aan het schrijven ben en mij niet meer “geblokkeerd” voel. Ondanks het gevoel van angst soms nog om de hoek komt kijken, weet ik nu deze niet de ruimte te geven, maar te focussen op het positieve van mijzelf en juist die kant meer ruimte te geven om zichzelf te laten zien. Aan mijzelf en mij omgeving.

Je aanpak heb ik als heel fijn ervaren. Je luisterde echt naar mij en op basis daarvan ging jij dieper in op het probleem. Niet elke sessie was vooruit gepland en elke sessie liep weer anders en ging weer over iets anders. Iets waar ik op dat moment ook doorheen ging. En dan toch zien wij aan het einde dat wij alle punten hebben behandeld die wij aan het begin hebben gezegd te willen aanpakken. Dat vind ik heel mooi.

Wat ik heel goed van jou vind en wat heel sterk is, is dat je luistert. En daar ga je vervolgens op in. Je gaat in op hetgeen dat gezegd wordt en zoekt eventueel een oplossing voor het probleem. En wat je goed doet is eigenlijk het antwoordt zelf uit mij krijgen. Middels de vragen die jij mij stelde was ik genoodzaakt te voelen en na te denken en wist ik vaak zelf ook hetgeen dat veranderen moest.

Astrid helpt je om weer inzicht te krijgen in jouw doelen. Zij begeleidt jou op weg naar een beter jou. Als er dingen zijn in je leven waar je niet tevreden over bent maar niet goed weet hoe deze aan te pakken, dan kan Astrid jou hierbij helpen en jou de tools geven om hier ook in de toekomst mee om te gaan.

Nogmaals dank voor al je hulp. Dit was een zeer fijne en leerzame ervaring!

Met vriendelijke groet,

Y.D.G.

Monique over haar coachtraject

"Ze kijkt, luistert, observeert, begrijpt en weet precies wat je nodig hebt."

"Ik heb Astrid gevonden door te Googelen. Ik wilde iets voor mezelf beginnen, maar iedere keer stagneerde dat. De ene week voelde ik me top en de andere week down. Door de oefeningen met Astrid heb ik mezelf goed leren kennen. Ze kijkt, luistert, observeert, begrijpt en weet precies wat je nodig hebt. Haar aanpak heb ik als fijn en ontspannen, maar soms ook als confronterend ervaren. En juist dat is heel belangrijk om te kunnen leren. Na elk gesprek schreef ik mijn verslag en werden situaties steeds duidelijker. Door de juiste vragen krijg je helder wie je bent en dat is nodig om door te gaan. Ik weet nu, aan het einde van het traject, dat ik wel die sterke vrouw ben, maar ook één met heel veel gevoel. Het heeft me stabieler en zelfverzekerder gemaakt. Mijn uitdaging ligt in de balans blijven houden en mijn gevoel te blijven voeden. Inmiddels ben ik bezig met het opstarten van mijn eigen massage- en reiki praktijk!"
 

Marieke over haar coachtraject

"Je daagde me uit om verder na te denken en te voelen dan ik gewend was..."

"Omdat ik me volledig met mijn eigen praktijk bezig ging houden wilde ik dit, in combinatie met mijn gezin, in goede banen leiden. Daarvoor zocht ik begeleiding/coaching. 

Het traject heb ik als zeer zinvol ervaren. Het voelde fijn om af en toe eens even stil te staan (letterlijk en figuurlijk) en te praten over wat ik aan het doen was. Je daagde me uit om verder na te denken en te voelen dan ik gewend was. Je daagde me uit om uit mijn comfortzone te stappen, had veel aandacht voor gevoel, maar tegelijkertijd ook praktisch ingesteld.

Eerder heb ik niet zo stil gestaan bij hoe ik me gedraag en waarom ik dat doe. Ik heb veel over mezelf geleerd en kan hiermee verder, met als directe resultaat dat ik meer voel. Ik dacht heel rationeel te zijn maar jij hebt me duidelijk gemaakt dat ik veel beslissingen op gevoel maak. Daardoor gebruik ik mijn gevoel nu bewuster. Ik probeer er meer naar te luisteren. Dat lukt soms, nog niet altijd. Op langere termijn hoop ik dit vast te kunnen houden, maar ik denk dat ik daar nog wel weer wat hulp van jou bij kan gebruiken. Het geeft me een goed beeld van mezelf in de context van mijn praktijk en omgeving. Ik weet nu beter wat ik doe en waarom.
 
Dankjewel voor alles, ik heb veel aan de gesprekken en jouw adviezen gehad. Van tevoren had ik niet gedacht dat ik zoveel zou leren, het voelde als een verdere ontwikkeling van mezelf. Ik kan dan ook zeker aanraden om kennis met jou te maken. Ik vond met name jouw ervaring als vrouwelijke ondernemer passend en prettig."

Groetjes, Marieke van Kampen 

Annet over haar coachtraject

"Het heeft me steviger gemaakt. Ik heb geleerd om anders naar situaties te kijken, waardoor ik beter voor mezelf kan zorgen."

"Na een periode van meerdere tegenslagen in mijn leven ben ik overspannen geraakt en voelde me verloren in mijn eigen leven. Ik had begeleiding nodig om weer grip op mijn leven te krijgen. Een psycholoog en een cursus mindfulness hebben me de in eerste instantie weer op de been gebracht. Iemand attendeerde me erop dat Lifecoaching op hierna me zou kunnen helpen met de moeilijkheden waar ik nog mee overhoop lag, omdat lifecoaching maatwerk is. Samen hebben we mijn leerdoelen in kaart gebracht en samen zijn we deze ervaring aangegaan.
 
Het traject heb ik ervaren als intens, confronterend, heel erg nuttig en veilig. De tijdsduur van het traject vond ik ook prettig. Steeds na een sessie was er tijd nodig om de ervaring te verwerken en de aangereikte tools te leren toepassen in de dagelijkse situaties.

Astrid is een goede coach. Ze reikte de oefeningen aan maar liet me zelf het werk doen, liet me mijn eigen confrontaties aangaan en mijn eigen inzichten inzien. Met zachte hand heeft ze me richting mijn eigen oplossingen geduwd, een fijne coach. Overziend, leidend en begeleidend in je eigen traject. Een dame met zelf voldoende levenservaring om anderen te kunnen ondersteunen in hun struggles. En betrokken.

Het traject bestond uit voldoende sessies om meerdere doelen te bereiken waardoor ik het gevoel heb op meerdere vlakken vooruitgang te hebben geboekt en me geheel sterker ben gaan voelen.
 
Het heeft me steviger gemaakt. Het heeft me inzicht gegeven in gedragspatronen en wat daaraan ten grondslag ligt. Daarnaast heb ik methoden geleerd om anders naar situaties te kijken en te kunnen handelen waardoor ik beter voor mezelf kan zorgen. Het heeft me ook teruggebracht bij m’n gevoel. Het directe resultaat was dat iedere sessie me wat verlichtte. Wat ik als moeizaam en zwaar ervoer werd inzichtelijk gemaakt. Soms was ik na een sessie erg moe of emotioneel omdat het confronterende oefeningen zijn maar het krijgen van inzicht verlicht.
 
Ik ben blij dat ik dit traject heb gedaan. Anders denk ik dat ik dan veel langer zoekend was geweest naar de antwoorden die ik nu heb gekregen."

Annet Maarse

Maaike over haar coachtraject

"De afgelopen jaren heb ik meerdere therapieën gevolgd, maar op een of andere manier lukte het niet om bij de kern te komen."

"Al jaren voelde ik dat er iets was wat mij tegenhield in het leven, alsof ik vaak langs de zijlijn sta van mijn eigen leven. Hiervoor heb ik de afgelopen jaren meerdere psychotherapieën gevolgd, maar op een of andere manier lukte het niet om bij de kern te komen. Zodoende zocht ik op het internet en kwam toen de website van jou tegen. De beschrijvingen lezend, leek me dat passend voor mijn zoektocht naar mezelf. Toen ik op je website terechtkwam, klikte er iets bij mij. Het contact en het eerste gesprek versterkten dit gevoel. Ik wilde barrieres die mij tegenhielden oplossen en je gaf me het gevoel me daarbij te kunnen helpen.

Het traject heb ik als erg waardevol en fijn ervaren. Met jou als begeleider heb ik een aantal oude wonden kunnen laten helen. Wonden die al erg lang open lagen en er om schreeuwden om genezen te worden. Je begeleiding is rustig en met geduld en begrip. Het heeft me ruimte en rust in mijn hoofd en hart opgeleverd. En meer zelfverzekerdheid. Ook ontdek ik dat ik mezelf veel minder toesta om het slachtoffer te zijn. Je hebt me geholpen om bepaalde dingen af te sluiten, een plek te geven en daarmee bepaalde barrieres weggehaald. Dat is me heel erg waardevol en dierbaar.

Met als direct resultaat dat ik gelukkiger ben met mijzelf en mijn leven. Bepaalde fysieke pijnplekken zijn verdwenen, wat ook een teken is dat bepaalde problemen daadwerkelijk zijn opgelost, een plaats hebben gekregen. Nu op de langere termijn merk ik dat, na een vervelende periode in mijn leven, ik sneller weer opkrabbel en mezelf bijeenpak. Dat geeft een sterk en goed gevoel. Er zijn nog steeds punten van aandacht en het blijft werken aan mezelf, maar ik heb er nu veel meer lol in.  Als ik dit traject niet had gevolgd was er waarschijnlijk niet veel veranderd en was ik nog steeds op zoek en ontevreden. Constant op zoek zijn naar iets waarvan je niet weet wat precies is dodelijk vermoeiend.

Astrid is een pure, integere maar open en leuke vrouw. Ze luistert oprecht zonder te oordelen en helpt zoeken naar de handvatten die je nodig hebt om de uitdagingen met jezelf aan te gaan. Mij heeft ze zeker geholpen. Ga dus naar Astrid als je zelf niet verder komt in je leven. Laat haar je daarbij helpen. Het is heel verhelderend als je via andere invalshoeken naar jezelf en je omstandigheden en omgeving kan kijken."

Maaike Westerbeek van Eerten

Laura over haar coachtraject

"Jij hebt mij de handvatten gegeven om naar mezelf te luisteren en mezelf soms een schop onder de kont te geven."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan en wat wij samen bereikt hebben. Jij hebt mij de handvatten gegeven om naar mezelf te luisteren en mezelf soms een schop onder de kont te geven. Nog regelmatig denk ik terug aan een aantal oefeningen en soms doe ik ze in mijn hoofd nog eens opnieuw. Dankzij jou en het coachingstraject zit ik weer lekker in mijn vel en ben ik weer de vrolijke ik die ik hoor te zijn. 

Tijdens het coachingstraject had ik het gevoel dat ik aan mezelf werkte en dat we naar mij keken in het geheel en niet alleen naar wat er de laatste tijd was gebeurd. Bij eerdere hulp werd er alleen gekeken naar de situatie op dat moment, daarnaast had ik daar het gevoel dat er volgens een handboek werd gewerkt en niet volgens wat goed voor mij zou zijn. Door jouw manier van coachen heb ik het traject als zeer positief ervaren en het heeft zeker meegeholpen aan een sneller herstel. Bedankt voor alles en ik ga jou zeker aanraden bij mensen die jouw hulp kunnen gebruiken."

Groetjes, Laura Barnhoorn

Marjon over haar coachtraject

"Ik heb geleerd meer te luisteren naar mijn gevoel."

"Ik heb geleerd meer te luisteren naar mijn gevoel, te reflecteren op mezelf in verschillende situaties en dan kijken/voelen wat goed voor mij is. Keuzes maken. Daarbij ook verder doordenken waarom ik iets doe zoals ik het doe. Of het wel echt effectief is of gewoon aangeleerd gedrag."

Marjon Minos, diëtist 

Anja over haar coachtraject

"Luisteren naar mezelf, niet alsmaar doorgaan omdat anderen dit van mij verwachten."

"Voor mij heeft coaching gebracht dat ik meer naar mezelf moet luisteren, wat ik nu echt wil en wat ik voel! Leren voelen, dit zat diep weggestoken maar ik ben er nog niet, voelen is oefenen en oefenen. Het luisteren naar mezelf, visualiseren en voelen wat ik wil, wat het kleine meisje in mij wil, waar heb ik behoefte aan. Niet alsmaar doorgaan en doorgaan, omdat anderen dit van me verwachten. Mezelf op nummer 1, aan mezelf denken en mijn gezondheid, niemand doet dit voor mij! Focus op wat ik wil en waar ik heen wil, stel een doel! Het mooie wat ik heb gemaakt tijdens deze coaching hangt hier nog in mijn praktijkruimte, het MOODBOARD, super! Ik gebruik het nu zelf ook bij mijn cliënten, het inspireert en helpt! Over 5 jaar heb ik een topbedrijf, ben ik een sportieve power woman vol passie, zorg goed voor mezelf, leef gezond, geniet ik vol van het leven!...en misschien woon ik in de Achterhoek! ;) Dank je Astrid"

Anja Koevoets, gewichtsconsulente

Saskia over haar coachtraject

"Ik heb dingen direct kunnen toepassen in mijn werk, vooral in de omgang met mensen en hoe ik de dingen aanpak die ik voor elkaar wil krijgen."

Hoi Astrid,

De reden dat ik bij je kwam was omdat jij gericht bent op ondernemerschap en de ervaring als zodanig die je hebt. Mijn doel was om uit te zoeken of ik als zelfstandig ondernemer verder wilde. Dat is voor mij nu niet meer van toepassing. De coaching heeft me met name op persoonlijk vlak en hoe ik als persoon in een professionele organisatie functioneer, veel gebracht.

In het begin was het wat ongemakkelijk, maar door de sessies heen kon ik me steeds meer openstellen. Anders dan voorheen houd ik me nu beter staande. Ik heb dingen direct kunnen toepassen in mijn werk, vooral in de omgang met mensen en hoe ik de dingen aanpak die ik voor elkaar wil krijgen. Ook hebben ze inzicht gegeven in wat voor mij belangrijk is en waar mijn grenzen liggen. Het heeft me veel meer gebracht dan ik van te voren had bedacht. Je bent een heel fijn persoon en hebt een prettige stijl van coaching. Jouw stijl zorgde ervoor dat ik me open kon stellen en dus dat de coaching effectief werd. Een hele prettige ontspannen sfeer. Ook de buitensessie was leuk en inspirerend.

Bedankt voor je coaching, heb er veel plezier van in mijn werk!

Groetjes, Saskia Valkenhoef

 

Renate over haar coachtraject

"Ik kan beter en gerichter keuzes maken, wat ontzettend doorwerkt op veel vlakken binnen mijn bedrijf"

"Ik kwam bij Astrid terecht omdat ik verschillende keren in situaties belandde die me erg veel negatieve energie kostte. Eerst gaf ik anderen de schuld hiervan, maar zag daarna in dat het zich herhaalde en ik wellicht mijn eigen handelen onder de loep zou moeten nemen om dit in het vervolg te voorkomen, maar hoe? Ik ben het traject bij Astrid open ingegaan. Een intens traject, maar waardoor ik nu wel anders naar situaties kijk. Ik kan beter onder woorden brengen wat ik voel en daarbij voel ik me zelfverzekerder. Het resultaat is dat ik eerder dingen benoem die ik signaleer, sneller in gesprek ga en hier ook minder moeite mee heb. Ik ben me ook bewuster van wat ik zelf wil, ik kies meer voor mezelf en het belang van mijn bedrijf. Voor de lange termijn betekent dit dat ik beter in gedachte heb wat ik precies wil. Hierdoor kan ik beter en gerichter keuzes maken, wat ontzettend doorwerkt op veel vlakken binnen mijn bedrijf. De begeleiding van Astrid was intens, maar ook persoonlijk, geduldig, confronterend en soms lastig. Haar vakbekwaamheid als life coach, haar ervaringen als ondernemer, haar vriendelijkheid, begrip en geduld heb ik als heel fijn ervaren. Een traject dat mij erg goed op weg geholpen heeft."

Renate Meijnders | Dreadshop.nl

Linda over haar coachtraject

Het belangrijkste wat jouw coaching mij heeft opgeleverd, is dat ik het waard ben en dat ik kan vertrouwen op mijn intuïtie.

"Ondanks dat ik het best eng en confronterend vond om je deelgenoot te maken van mijn denken en voelen, heb ik je coaching als geweldig ervaren. Soms had ik zelfs het gevoel te veel te zeggen. Het opschrijven van mijn doelstellingen van tevoren vond ik goed en duidelijk. Zo werd het voor mij meetbaar wat ik wilde bereiken en of dit is gelukt. Daarbij was je uitleg van de verschillende coachtechnieken heel helder en direct. Het belangrijkste wat het mij heeft opgeleverd, is dat ik het waard ben en dat ik kan vertrouwen op mijn intuïtie."

Linda van Beveren, www.flexsolution.nl

Janet over haar coachtraject

"Vanaf het begin was er vertrouwen en tijdens onze gesprekken voelde ik me veilig en serieus genomen."

"Vanaf het begin was er vertrouwen en tijdens onze gesprekken voelde ik me veilig en serieus genomen."

Patricia over haar coachtraject

De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden.

"Ik heb de sessies als zeer prettig ervaren. Zoals ik al eerder in een verslag heb gemeld vind ik je een TOPPERTJE! De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden. En de manier van werken vond ik zeer fijn. Vooral de wandelingen vond ik erg leuk om te doen. Ook het uitwerken van de verslagen werkt goed. Door de verslagen regelmatig terug te lezen, weet je waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt werken. Dat houdt mij scherp. 
Ik heb meer inzicht in mezelf. Ik weet nu wat ik doe, goed bij mij past. En ik ben nu zelf meer bewust van mijn valkuilen. Al met al zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen."

Patricia Poot, voetreflex-schiedam

CJ over haar coachtraject

Het heeft mij zelfverzekerder gemaakt en mij de moed gegeven om veranderingen door te voeren.

"Door gebruik te maken van verschillende zelf reflectie technieken kreeg ik weer grip op de warboel van gedachten in mijn hoofd en emoties in mijn lijf. Het heeft mij zelfverzekerder gemaakt en de moed gegeven om veranderingen door te voeren die in eerste instantie goed zijn voor mij, maar uiteindelijk ook voor mijn directe omgeving."

Kim over haar coachtraject

Het heeft me meer inzicht in mezelf en mijn gedrag gegeven.

"Het heeft me meer inzicht in mezelf en mijn gedrag gegeven. Waarom 'vlucht' ik? Inzicht gekregen hoe jeugd invloed heeft op volwassen leven. En dat sommige gedachten die ik heb niet vreemd zijn, iedereen heeft zulke 'eigenaardigheden'". :-)

UW over haar coachtraject

Ik heb mezelf in de coaching voelen groeien, met als mooie bijkomstigheid niet alleen op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk vlak.

"Begin vorig jaar zocht ik een coach, iemand die me zou helpen mij als manager richting te geven aan leidinggeven en menselijk blijven. Om als vrouwelijke manager met Astrid te mogen werken, is als een warme douche.

Bij onze sessies ontbrak het niet aan inzicht, uitdagingen, open- en eerlijkheid en respect. Woorden die van enorm belang zijn in een vertrouwenstraject waarin je wilt groeien. Geen eindeloze huiswerksessies, maar praktische tools en tips en zelfreflectie.

Het was prettig door een wijze vrouw soms geconfronteerd te worden met je eigen valkuilen/oogkleppen, maar ook meteen samen te werken aan een oplossing for life!
Ik heb mezelf in de coaching voelen groeien, met als mooie bijkomstigheid niet alleen op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk vlak.

Wat een rijkdom heb ik nu bij me, wat een goed zelfbeeld en wat een sprongen kan ik nu weer maken! En de deur blijft altijd open, wat een fijn gevoel. Als u een coach zoekt, zou ik niet twijfelen, maar kennismaken, wensen formuleren en kijken of je samen aan de slag kan."

WS over haar coachtraject

Ik heb er geleerd, ik heb mij verder ontwikkeld en heb ook genoten van de energie, het gemak en de doortastendheid van Astrid. Voor mijn tweede studiejaar doe ik weer leersessies....

"Ik heb Astrid benaderd om mij te begeleiden bij mijn eigen opleiding tot LifeCoach. In het eerste opleidingsjaar deed ik mijn 4 leersessies bij haar. Enerzijds voor mijn eigen ontwikkeling, anderzijds om te ervaren hoe een andere coach het proces van coaching begeleidt. Met een kritisch oog ben ik dan ook bij Astrid binnengestapt.
Eenmaal bij Astrid binnen viel mij de rust en warmte op. De gespannen coach in opleiding was op zijn gemak. Als snel werd ik door Astrid door een aantal levensvragen heengeleid. Ze gebruikte er diverse coachingstools voor als bodydrumrelaese, het actiewiel en werken met deelpersoonlijkheden.
Geen kritiek, louter lof voor haar aanpak. Ik heb er geleerd, ik heb mij verder ontwikkeld en heb ook genoten van de energie, het gemak en de doortastendheid van Astrid. Voor mijn tweede studiejaar doe ik weer leersessies, Astrid heb ik al benaderd."

MS over haar coachtraject

Ik ben bewust geworden van een aantal zaken, heb heel veel geleerd hoe ik dingen anders kan benaderen.....Ik heb mezelf weer teruggevonden.

"Via een wederzijdse kennis kwam ik in contact met Astrid. Ik heb het nodige meegemaakt in mijn leven. Ouders hadden vaak ruzie. Zij zijn uiteindelijk, nadat ik zelf getrouwd ben, gaan scheiden. Na 16 jaar huwelijk ben ik ook zelf in een echtscheiding terecht gekomen. Mijn rugzak zat aardig vol en ik wilde dit graag voor een groot gedeelte leeg hebben.

Vanaf het eerste moment voelde ik een klik met Astrid. Rustige vrouw, biedt een luisterend oor en ze geeft je inzicht om dingen anders te gaan bekijken. Ik heb een aantal sessies bij haar gehad en zij heeft van mij een totaal ander mens gemaakt. Ik ben bewust geworden van een aantal zaken, heb heel veel geleerd hoe ik dingen anders moet benaderen.
Ik heb mezelf weer teruggevonden. Ben er nog lang niet maar Astrid heeft mij op de goede weg geholpen, waar ik haar zeer dankbaar voor ben. Ik ben heel blij dat Astrid in mijn leven is gekomen!"

JH over haar coachtraject

Het coachtraject leverde mij de handvatten, tips en adviezen die ik nodig had om dit gevoel terug te vinden. Astrid heeft mij geleerd met mijn verantwoordelijkheidsgevoel om te gaan en hoe ik op een goede manier 'nee' kan zeggen...

"Als oudste, maar kleinste uit een groot gezin, stond ik altijd voor iedereen klaar. Niets was mij ooit teveel en ik regelde altijd alles. Van het kleine, spontane, blije meisje was tot een half jaar geleden niets meer over. Het liefst wilde ik onder de dekens wegkruipen, voelde mij afgedankt en onbegrepen, had geen zin meer in het leven en kon niet helder meer nadenken. Toen ik in contact kwam met Astrid, besloot ik ervoor te gaan! Ik wilde zó graag dat blije gevoel terug!

Het coachtraject leverde mij de handvatten, tips en adviezen die ik nodig had om dit gevoel terug te vinden. Al in de eerste wandelsessie kwam ik tot de ontdekking dat ik het verleden mag loslaten, maar ook verdrietig mag zijn. Dat ik periodes kan afsluiten om  vervolgens blij en gelukkig nieuwe wegen in te slaan. Astrid heeft mij geleerd met mijn verantwoordelijkheidsgevoel om te gaan en hoe ik op een goede manier 'nee' kan zeggen. Waarom ongelukkig zijn, terwijl ik inmiddels samen met mijn lieve echtgenoot een geweldig bedrijf run? Want ook al ben ik klein, ik ben het waard om mij GROOT te voelen en te zijn!!"

PV over haar coachtraject

Mijn gevoel en verstand kunnen nu dicht bij elkaar staan. Ik kijk hier heel positief op terug. Mijn motto nu, bewust genieten van het leven!

"Begin dit jaar heb ik contact gezocht met Astrid en haar gevraagd mij te helpen om meer inzicht in mijzelf en meer passie en ambitie werk gerelateerd te krijgen.

Astrid heeft mij opnieuw doen inzien waar ik goed in ben. De tijd zal leren wat ik hier nog mee kan en wil doen. Voor nu zie ik nieuwe mogelijkheden in mijn huidige baan. Daarin heb ik de rust terug gekregen.

Ook heeft Astrid mij doen beseffen dat het allemaal om je gevoel gaat, hoe zich dat uit en wat je er vervolgens mee doet. Mijn gevoel en verstand kunnen nu dicht bij elkaar staan. Ik weet nu hoe ik lichamelijke spanning los kan laten. Daarbij heb ik geleerd hoe ik gevoel van de ander bij de ander kan laten. Een ander kunnen aanvoelen is mooi, maar in mijn geval kon deze ook heel erg in verwarring komen met mijn eigen gevoel.

Lieve Astrid, ik wil je bedanken! Vanzelfsprekend zal ik moeten blijven `werken` aan mezelf, het zijn patronen die moeten worden onderbroken. Dit zal nog best een lastige klus worden. Maar voorlopig heb ik genoeg handvatten om aan vast te houden. Ik kijk hier heel positief op terug. Mijn motto nu, bewust genieten van het leven!"

KS over haar coachtraject

Eindelijk werd er verteld hoe ik met mijn tijd, met mijn personeel, met mijn werk, en het belangrijkste, met mijn gevoel moest omgaan."

"We hadden een goed lopende familie-zaak zonder personeel, maar 5 jaar geleden begon de klandizie zo snel te groeien dat we het zelf bijna niet meer bij konden benen met alles wat er omheen bij kwam kijken. Meer administratie, veel meer personeel, de PR, veel meer productie... Ieder jaar was er weer een nieuwe uitdaging of dingen waar we mee verder moesten. En ieder jaar zeiden mijn man en ik tegen elkaar: Volgend jaar gaan we het rustiger aan doen.. maar dat volgende jaar kwam maar niet. En omdat het werk wat we deden wel heel leuk was, bleven we maar doorgaan en doorgaan.

Op een gegeven moment liep ik zelf helemaal vast. Ik was oververmoeid, werkte minimaal 5 dagen in de week (in rustige tijden), 2 volwassen zoons en een schoondochter in huis. Ik wist dat ik rust moest gaan nemen, maar bleef maar doorgaan. Vond dat ik mijn werk niet aan anderen over kon/mocht laten, voelde mij schuldig als ik een vrije dag zou nemen en durfde tegen niemand 'nee' te zeggen. Totdat het moment kwam dat ik maagklachten kreeg en mijn lichaam niet meer mee wilde werken. Ik zat letterlijk en figuurlijk vast in mijn eigen lichaam.

Toen ik daarvoor bij een plaatsvervangend huisarts terecht kwam, heeft hij mij aangeraden een coach te gaan zoeken. Toevallig kwam mijn man een advertentie tegen van Astrid Koelewijn, lifecoach voor vrouwelijke ondernemers. Ik heb haar gelijk gemaild en kon die week erna al langskomen. Er was al bij de eerste afspraak een klik. Ik had echt het gevoel dat er eindelijk iemand was die precies wist wat ik bedoelde en wat ik voelde. Eindelijk een keer niet iemand die gelijk zegt dat je de boel gewoon neer moet leggen en aan jezelf moet denken, want dat kan nou eenmaal niet als onderneemster.
Eindelijk werd er verteld hoe ik met mijn tijd, met mijn personeel, met mijn werk, en het belangrijkste, met mij gevoel moest omgaan.

Ik heb ontzettend veel gehad aan de gesprekken, de tips en de oefeningen van Astrid. Niet alleen op mijn werk maar ook in mijn privé-leven. Ik durf eindelijk voor mezelf op te komen. Ik kan goeie gesprekken voeren. Ik kan mijn grenzen aangeven zonder een ander te kwetsen en ik kan in panieksituaties de rust bewaren. In elk gesprek heb ik weer iets anders geleerd en voelde ik mij zekerder.

Vandaag de laatste keer geweest... ik voel me een totaal ander mens, maar ook mijn man, kinderen en andere mensen in mijn omgeving merken dat ik me veel beter voel. Het is ook fijn om te weten dat als ik weer eens ergens tegenaan loop, als je even niet meer weet hoe je het aan moet pakken, dat ik dan een afspraak kan maken en gewoon weer een keertje terug mag komen. Dat is ook iets wat ik zeker ga doen als het nodig is. Eigenlijk vind ik dat iedereen een coach zou moeten bezoeken. Wat zou de wereld er dan anders uitzien..."

Karin van Soest van Chocolaterie Piere

CZ over lifecoaching outdoor

Zo valt na onze wandelsessie meer en meer alles op z'n plek en gun ik mezelf ook de tijd om mijn eigen proces op mijn eigen manier en stap voor stap te doen. En maak ik dingen niet groter dan dat ze zijn...

Even een situatie schets, ik heb vanmiddag vrij genomen van mijn werk en ben schrijfopdrachten van de opleiding aan het uitwerken, de inschrijving bij KvK aan het regelen, domeinnaam geregeld en zit achter mijn laptop aan de keukentafel met uitzicht op mijn groene tuin, met zonnetje. De bloesemboom achter in de tuin staat op 'springen', de knoppen zijn bijna bloemetjes. Passend bij hoe ik mij voel. Dus op jouw vraag of ik dingen concreet heb kunnen maken, nu is blijkbaar de tijd er rijp voor. Via mijn opgebouwde netwerk van vrouwen in de 40, die naast een vaste baan, een eigen praktijk opbouwen, heb ik een eerste opdracht voor wandelcoaching voor een reïntegrerende werkneemster gekregen.

Zo valt na onze wandelsessie meer en meer alles op z'n plek en gun ik mezelf ook de tijd om mijn eigen proces op mijn eigen manier en stap voor stap te doen. En maak ik dingen niet groter dan dat ze zijn. Bij onze wandelsessie heb ik weer kunnen ervaren hoe belangrijk de natuur voor mij is, en hoe het mij in verbinding brengt met mezelf en de ander. Dank daarvoor!

Met warme en natuurlijke groet,
Christel

 

Monique

"Vandaag heb ik je ebook gelezen. Wat kan je het toch mooi verwoorden en opschrijven. Ik heb genoten, dank je wel!"

MB over haar coachtraject

Astrid heeft me inzicht gegeven in verschillende zaken, me naar binnen laten kijken, me laten zoeken en vinden, zweten en huilen en me meer dan eens gerustgesteld en me gewezen op mijn eigen kracht, lef en doorzettingsvermogen.

I believe I can fly, I believe I can touch the sky…..

"In november 2013 kwam ik een advertentie van Astrid tegen in het Ondernemersbelang en instinctief heb ik gelijk een mail gestuurd. Ik wilde hulp en handvatten bij het omzetten van mijn bedrijf. Hoe anders is het gelopen. Terugkijkend op mijn coachtraject, bleek het voor mijn groei en ontwikkeling nodig trauma's uit het verleden aan te pakken en te ontrafelen. De rode draad van de coaching werd door Astrid bewaakt en als ik de draad kwijt was, voelde ik het vertrouwen van Astrid dat het goed zou komen. Ik kreeg de ruimte om volledig op mijn tempo inzicht te krijgen in wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. De oprechtheid van Astrid, het volledige vertrouwen en het respect in- en voor elkaar heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat.

Ik kijk terug op een heel bijzonder proces. Astrid als een gedreven, kundig en zeer ervaren coach, als mooi en bijzonder mens met passie voor haar vak en compassie met de klant. En ik? Ik voelde me in mijn diepste wanhoop beschermd, in mijn coaching gehoord en gezien en we deelden onze blijdschap over de stappen die ik heb gemaakt. Astrid heeft me inzicht gegeven in verschillende zaken, me naar binnen laten kijken, me laten zoeken en vinden, zweten en huilen en me meer dan eens gerustgesteld en me gewezen op mijn eigen kracht, lef en doorzettingsvermogen.

Met de hulp van Astrid ben ik een ander mens geworden. Dit traject heb ik met Astrid doorlopen en ik voel me zo gezegend door haar gecoacht te zijn. Mijn rugzak is leeg en met opgeheven hoofd en een grote glimlach treed ik de wereld tegemoet. Ik zit niet langer gevangen in mijzelf maar ik ben uitgevlogen. Ik weet wie ik ben, ik weet wat ik kan en ik weet precies wat ik wil.

Dank je wel Astrid voor het vertrouwen, je geduld, adviezen en geloof in mij. Ik koester onze mooie, waardevolle en bijzondere momenten en als ik ergens hulp bij nodig heb, dan weet ik je te vinden.

En voor wie dit leest en hulp nodig heeft, een duwtje in de rug en/of inzicht wil krijgen. Ik beveel Astrid van harte aan en daarnaast is coaching één van de mooiste dingen die je jezelf cadeau kunt geven."

Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op.
Typ bovenstaande code over.