Rust in je hoofd

Herken jij dat? Piekeren en malen over iets dat is gebeurd of gezegd? Je ben niet de enige. Rust in je hoofd is de wens van veel mensen. Het probleem is vaak dat je in je hoofd een oplossing zoekt voor het probleem. Dit maakt rusteloos en zorgt ervoor dat je ’s nachts wakker ligt. Daaraan ten grondslag ligt vaak een onbewust gevoel. Omdat je niet weet wat je met dit gevoel aan moet ga je er in je hoofd mee aan de slag en denkt daar de oplossing te kunnen vinden.

Toegeven aan gevoelens geeft rust in je hoofd

Rust in je hoofd krijg je door toe te geven aan de gevoelens en emoties die je ervaart in een situatie. Hierdoor kan de energie die het bevat zijn uitweg vinden. Wanneer je voelt dat het z’n piek heeft gehad, krijg je rust in je hoofd en kun je weer helder denken. Grofweg zijn er vier basisemoties te benoemen. Blij, Bang, Boos en Bedroeft.

Voorbeeld: Maakt een situatie je boos? Door toe te geven aan je boosheid, het te voelen en deze op een gecontroleerde manier te uiten, kan de energie je lichaam verlaten. Dan ben je het kwijt en kan er rust in je hoofd ontstaan om vervolgens helder te kunnen denken en je vervolgstappen te kiezen.

Het is mijn expertise om je te helpen aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording, communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Kortom; persoonlijke ontwikkeling. 

Rust in je hoofd is vragen beantwoorden

Meer rust in je hoofd krijg je door antwoord te geven op de volgende vragen: Wat maakt mij zo boos/verdrietig/bang? Hoe voel ik mij? Wat betekent mijn gevoel? Wat wil ik? Wat kan ik doen om dit te bereiken? 

Wil je meer weten of direct mijn hulp inschakelen voor meer rust in je hoofd?


Vul hiernaast je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

We kijken naar je uit!

Blog artikelen over rust in je hoofd

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op.
Typ bovenstaande code over.