Sparringpartner

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ondernemen ingewikkeld is. Met twintig jaar ervaring als ondernemer, weet ik als geen ander hoe het is om met een partner samen te werken, met medewerkers om te gaan en alle ballen hoog te houden door de combinatie ondernemerschap en moederschap. Als ervaringsdeskundige ben ik de juiste sparringpartner die jou verder kan helpen.

Als sparringpartner luister ik naar jouw verhaal

De ervaring leert dat zaken en/of twijfels waar je mee rondloopt en die je graag met iemand zou bespreken, in de privésfeer vaak niet begrepen worden. Mensen geven adviezen waar je niets mee kunt, of herkennen zich in jouw verhaal, stoppen met luisteren en vertellen vervolgens hun eigen ervaringen. En weg is de aandacht voor jou!

Ook op zakelijk gebied gebeurt dit. Daarbij komt nog dat je over het algemeen met een zakelijke relatie geen persoonlijke zaken bespreekt. Kortom; als ondernemer kan je niet zomaar bij iedereen terecht met je verhaal.

Als sparringpartner laat ik je zelfvertrouwen groeien

In mijn werk als personal life coach fungeer ik als sparringpartner en vertrouwenspersoon. Ik ben een onafhankelijk klankbord die je begrijpt en luistert naar jouw verhaal. In onze gesprekken kan je zowel je zakelijk- als je privé gedachten en gevoelens, twijfels, onzekerheden en frustraties met een gerust hart kwijt. Het lucht op, het geeft ruimte in je hoofd en lichaam, je raakt negatieve energie kwijt, het brengt je gedachten op orde en je creativiteit neemt toe. Je komt mentaal en fysiek in balans. Met mijn feedback groeit je zelfvertrouwen en ik laat je zien waar verbetering mogelijk is. Hierdoor kan jij als vrouw en ondernemer ontwikkelen en groeien.

Leven en ondernemen is een proces waarin je continue moet ontwikkelen om te voorkomen dat je jezelf gaat tegenwerken. Gun jezelf een sparringpartner. Het is mijn expertise om je te helpen aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording, communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Kortom; persoonlijke ontwikkeling. 

Wil je je verhaal kwijt aan iemand die je óók verder helpt?


Vul hiernaast je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

We kijken naar je uit!

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil je jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op.
Typ bovenstaande code over.