Sparringpartner

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ondernemen ingewikkeld is. Met twintig jaar ervaring als ondernemer, weet ik als geen ander hoe het is om met een partner samen te werken, met medewerkers om te gaan en alle ballen hoog te houden door de combinatie ondernemerschap en moederschap. Als ervaringsdeskundige ben ik de juiste sparringpartner die jou verder kan helpen.

Als sparringpartner luister ik naar jouw verhaal

De ervaring leert dat zaken en/of twijfels waar je mee rondloopt en die je graag met iemand zou bespreken, in de privésfeer vaak niet begrepen worden. Mensen geven adviezen waar je niets mee kunt, of herkennen zich in jouw verhaal, stoppen met luisteren en vertellen vervolgens hun eigen ervaringen. En weg is de aandacht voor jou!

Ook op zakelijk gebied gebeurt dit. Daarbij komt nog dat je over het algemeen met een zakelijke relatie geen persoonlijke zaken bespreekt. Kortom; als ondernemer kan je niet zomaar bij iedereen terecht met je verhaal.

Als sparringpartner laat ik je zelfvertrouwen groeien

In mijn werk als personal life coach fungeer ik als sparringpartner en vertrouwenspersoon. Ik ben een onafhankelijk klankbord die je begrijpt en luistert naar jouw verhaal. In onze gesprekken kan je zowel je zakelijk- als je privé gedachten en gevoelens, twijfels, onzekerheden en frustraties met een gerust hart kwijt. Het lucht op, het geeft ruimte in je hoofd en lichaam, je raakt negatieve energie kwijt, het brengt je gedachten op orde en je creativiteit neemt toe. Je komt mentaal en fysiek in balans. Met mijn feedback groeit je zelfvertrouwen en ik laat je zien waar verbetering mogelijk is. Hierdoor kan jij als vrouw en ondernemer ontwikkelen en groeien.

Leven en ondernemen is een proces waarin je continue moet ontwikkelen om te voorkomen dat je jezelf gaat tegenwerken. Gun jezelf een sparringpartner.

Blog artikelen over een sparringpartner:

Ontvang mijn ebook vol inzichten, tips en handvatten gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil je meer weten?

Wil je graag weten of lifecoaching iets voor jou zou kunnen zijn? Bel of mail mij, ik geef je er graag antwoord op!
Typ bovenstaande code over.