Lifecoach logo

Van blokkade naar plan

Wil jij weten hoe je ervoor staat, wat je wilt en hoe je dat kan bereiken? Woensdag 14 september starten wij weer met de training Van Blokkade naar Plan. Ben jij er deze keer óók bij?

Dit is écht iets voor jou als je:

 • onrustig bent en last van stress hebt
 • het gevoel hebt niet verder te komen
 • het allemaal teveel wordt
 • slecht slaapt en uren ligt te piekeren
 • leeft op de automatische piloot en uitdaging zoekt
 • wilt groeien, maar niet weet waar je moet beginnen
 • met jezelf in de knoop zit
 • veel nadenkt en steeds in dezelfde loop blijft ronddraaien
 • moe bent en je hoofd zit vol
 • twijfelt en geen stap verder komt
 • rust en controle wilt, maar niet weet hoe?

Als jij één of meer dingen uit bovenstaande lijst herkent, moet je echt even verder te lezen.

Je bent namelijk niet de enige. Heel veel mensen ervaren deze problemen. Zeker in deze postcorona-tijd, zijn veel mensen aan het denken gezet over hun huidige situatie.

1. Weet waaraan je moet werken

In deze online training neem je jouw leven onder de loep. Je gaat zien waar je ‘vastzit,’ waar je tegenaan loopt, waar er nog ruimte is of waar je ruimte mag maken.

Vanaf het eerste moment merk jij de toegevoegde waarde van Lifecoaching. In deze training leren wij je anders denken, anders naar situaties kijken en doen wij een beroep op jouw creativiteit en intuïtie.

2. Bepaal je doel

Vervolgens bepaal jij je doel en maak je een concreet plan waarmee jij jouw persoonlijke doelen gaat behalen. Zo voorkom je dat je blijft vastzitten in niet-helpende gedachten, ga je mogelijkheden zien en kansen creëren.

3. Maak je plan

Tijdens de Live Masterminds bespreken wij stap voor stap wat je in de modules tegen bent gekomen en welke acties jij eraan wilt verbinden.

Van Blokkade naar Plan is er voor iedereen die inzicht wil in waar het meer, anders of beter kan in werk en/of leven. Dus, weg met alle bezwaren en twijfels, vanaf vandaag wordt alles anders!

In deze training ga je:

 • Op een andere manier naar jouw situaties kijken
 • Jouw creativiteit en intuïtie ‘aan’ zetten
 • Zien waar jouw behoeftes en verlangens liggen
 • Ontdekken welke normen en waarden voor jou belangrijk zijn
 • Jouw wensen en verlangens concreet formuleren
 • Mogelijkheden zien en kansen creëren
 • Realistische en haalbare stappen bedenken waarmee jij jouw doelen wél bereikt

Hoe werkt de training?

De training bestaat uit 4 modules die je zelfstandig en online volgt. Je hebt voor elke module een week de tijd om deze uit te werken. Na elke week sluiten we de module af met een Live Mastermind tussen 09.00 tot 10.00 uur. In deze Live Masterminds via Zoom gaan wij uitgebreid op de module in en beantwoord één van onze Life coaches je vragen. Inclusief de kennismaking ontvang je van ons 5 Live Masterminds.

Eén van deelnemers zei:

“Middels deze training heb ik weer mooie inzichten mogen krijgen. Zowel persoonlijk als zakelijk. Met name bevestiging dat dit alles met elkaar samenhangt en dat je zelf sterk in je schoenen moet staan om successen te bereiken. Hoe dat te doen? Dat maakt de training stap voor stap duidelijk. Wat je doel of blokkade ook is, deze training gaat je mooie inzichten en groei geven!” Meer ervaringen lezen?

Op woensdag 14 september start er weer een nieuwe groep. Zorg dat je erbij bent. Meld je hiernaast direct aan en ontvang alle info!

Handig om te weten:

Na de aftrap staat module 1 direct voor je klaar. De week daarop de volgende module enz. Wij raden je aan om de module steeds zo snel mogelijk te doen. Zo profiteer je nog diezelfde week van de opgedane inzichten. Eventuele vragen die bij je opkomen noteer je en bespreek je tijdens de Mastermind. Kies een vaste dag/tijdstip om aan de training te werken, dat werkt het beste.

Sommige modules zijn iets langer en andere weer iets korter. De meesten mensen zullen de modules en opdrachten in ca. 2 uur afronden.

De rest van de week heb je de tijd om de training te laten ‘landen,’ zodat je verbanden gaat zien. Vervolgens ontvang je elke week een reminder met de link voor de Mastermind via Zoom.

Kan je een keer niet Live bij de Mastermind aanwezig zijn? No problem! De groepsgesprekken nemen wij op, zodat je deze op een later tijdstip alsnog kunt terugkijken.

4. Meld je aan!

Let op! We werken in kleine groepen, dus er is beperkt plek! Ben jij er woensdag 14 september óók bij? Jouw investering voor deze online training is € 297,00 ex.btw. Wacht dus niet te lang, want vol = vol.

  Wil jij dit ook?

  Vul hiernaast meteen je gegevens in, want vanaf vandaag wordt alles anders.

  Tot snel!

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches