Lifecoach logo

Van Blokkade naar Plan

'In de online training ‘Van blokkade naar Plan,' neem ik je op verrassende wijze mee in een groeiproces. Boordevol inzichten, handvatten, tips en tricks!

Naar de online training!

Dit kan je verwachten

Heb je het gevoel dat je stagneert? Raak je de grip kwijt of neemt onzekerheid in jouw leven de overhand?

In deze online training neem ik je gedurende 4 weken op verrassende wijze mee in een groeiproces. Elke week brengt meer rust in je hoofd, geeft controle én zelfvertrouwen, waarmee jij jouw wensen en verlangens om gaat zetten in actie!

Vanaf het eerste moment merk jij de toegevoegde waarde van Lifecoaching. In deze training leer ik je anders denken en anders naar situaties kijken. Op verrassende wijze doe ik een beroep op je creativiteit en intuïtie. Dat creëert mogelijkheden en dat wil jij toch ook?

Direct naar de online training

De online training Van Blokkade naar Plan is een absolute aanrader voor iedereen die aan de slag wil om een situatie te veranderen. Dus hoppakee, weg met alle bezwaren en twijfels, vanaf vandaag wordt alles anders!

In deze training ga je:

  • Op een andere manier naar jouw situatie kijken
  • Gebruik maken van jouw creativiteit en intuïtie
  • Ontdekken welke behoeftes en verlangens je hebt
  • Ontdekken welke normen en waarden voor jou belangrijk zijn
  • Jouw wensen en verlangens concreet formuleren
  • Mogelijkheden zien en kansen creëren
  • Een plan maken met realistische en haalbare stappen

Hoe werkt de training?

De training bestaat uit 4 wekelijkse modules die je zelfstandig en online volgt. Je hebt voor elke module een week de tijd om deze uit te werken. Als je ervoor kiest om vervolgens een één op één live call met mij in te plannen, dan bespreken wij je inzichten, kijk ik met je naar je actieplan en geef ik je tips en tricks, zodat jij ook daadwerkelijk je doelen gaat bereiken.

Ervaringen van deelnemers:

“Middels deze training heb ik weer mooie inzichten mogen krijgen. Zowel persoonlijk als zakelijk. Met name bevestiging dat dit alles met elkaar samenhangt en dat je zelf sterk in je schoenen moet staan om successen te bereiken. Hoe dat te doen? Dat maakt de training stap voor stap duidelijk. Wat je doel of blokkade ook is, deze training gaat je mooie inzichten en groei geven!” 

“Al langere tijd ervoer ik wat onrust op mijn werkplek, maar ik kon mijn vinger er niet op leggen. Toen ik deze nieuwe training zag dacht ik, dit aanbod krijg ik niet voor niets op dit moment. Ik had geen grote verwachtingen van de training, maar nadat ik module 1 had volbracht had ik direct al veel dingen helder. Ik kon eindelijk mijn vinger op de zeker plek neerleggen.”

Meld je aan!

Voor slechts €97,00 ex btw. geef ik je alle inzichten en handvatten die nodig zijn voor een  succesvol leven, voldoening in je werk met fijne relaties. Waarom wachten? Geloof mij, het universum beloont actie.

Direct naar de online training

Lifecoach logo

Voor succesvol leven en werken.