Vrouwen coach

Als life coach ligt mijn ervaring en expertise bij vrouwen. Vanuit die achtergrond merkte ik dat vrouwen anders in het leven staan. Vrouwen hebben vanuit de evolutie een andere ontwikkeling doorgemaakt. Ten opzichte van mannen, vinden vrouwen andere zaken belangrijk, spelen gevoelens en emoties een grotere rol en zoeken we de verbinding met anderen. Ook in de opvoeding van vrouwen zit een verschil, waardoor vrouwen anders met zaken omgaan dan mannen. 

Vrouwen coach zorgt voor verbinding

Als vrouw, ondernemer, moeder en coach herken ik de situaties en de bijbehorende gevoelens en emoties van vrouwen. Dit zorgt voor herkenning en verbinding gedurende een coachtraject. En dit vormt de basis om doelstellingen te bereiken. Want alleen als er verbinding is, kan ik als vrouwen coach helpen om te gaan met situaties in hun leven en ondernemerschap. Door te werken aan én met de sterke kanten van het vrouw-zijn, zoals gevoelens, emoties, intuïtie, kracht en doorzettingsvermogen, coach ik vrouwen om doelstellingen te bereiken. 

Naast vrouwen coach fungeer ik als sparringpartner en vertrouwenspersoon, zodat vrouwen hun verhaal kwijt kunnen, zelfvertrouwen voelen en handvatten krijgen om daadwerkelijk stappen zetten en hun situatie te veranderen.

Het is mijn expertise om je te helpen aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording, communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Kortom; persoonlijke ontwikkeling. 

Wil je meer weten of direct mijn hulp inschakelen?


Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Ik kijk naar je uit!
Astrid

Gerelateerde artikelen voor vrouwen coach

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil je jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op.
Typ bovenstaande code over.