Vrouwen coach

Als life coach ligt mijn ervaring en expertise bij vrouwen. Vanuit die achtergrond merkte ik dat vrouwen anders in het leven staan. Vrouwen hebben vanuit de evolutie een andere ontwikkeling doorgemaakt. Ten opzichte van mannen, vinden vrouwen andere zaken belangrijk, spelen gevoelens en emoties een grotere rol en zoeken we de verbinding met anderen. Ook in de opvoeding van vrouwen zit een verschil, waardoor vrouwen anders met zaken omgaan dan mannen. 

Vrouwen coach zorgt voor verbinding

Als vrouw, ondernemer, moeder en coach herken ik de situaties en de bijbehorende gevoelens en emoties van vrouwen. Dit zorgt voor herkenning en verbinding gedurende een coachtraject. En dit vormt de basis om doelstellingen te bereiken. Want alleen als er verbinding is, kan ik als vrouwen coach helpen om te gaan met situaties in hun leven en ondernemerschap. Door te werken aan én met de sterke kanten van het vrouw-zijn, zoals gevoelens, emoties, intuïtie, kracht en doorzettingsvermogen, coach ik vrouwen om doelstellingen te bereiken. 

Naast vrouwen coach fungeer ik als sparringpartner en vertrouwenspersoon, zodat vrouwen hun verhaal kwijt kunnen, zelfvertrouwen voelen en handvatten krijgen om daadwerkelijk stappen zetten en hun situatie te veranderen.
 
Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij je gegevens en ik neem contact met je op voor het maken van een kosteloos kennismakingsgesprek.

Gerelateerde artikelen aan vrouwen coach

Ontvang mijn ebook vol inzichten, tips en handvatten gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil je meer weten?

Wil je graag weten of lifecoaching iets voor jou zou kunnen zijn? Bel of mail mij, ik geef je er graag antwoord op!
Typ bovenstaande code over.