Wat kost een Life coach

Vanzelfsprekend is het belangrijk om te weten wat een Life coach kost. Om die vraag goed te kunnen beantwoorden moeten een paar dingen helder zijn.

Life coaching is geen cursus of training, maar een ontwikkelingsproces. Daarom spreken wij over een investering. Want dat is het. Je investeert in jezelf. Een investering om jezelf beter te leren kennen, om jouw rol binnen de context van je leven beter te begrijpen én daar belangrijke keuzes in te maken. 

Lifecoaching is veel meer dan een goed gesprek. Lifecoaching is een samenwerking. Waarbij het zijn vruchten afwerpt bij onderling vertrouwen. Alles mag er zijn en elk onderwerp kan worden besproken. Daarom werken wij alleen met de beste Life coaches!
 

Alleen de beste Life coaches bij Lifecoach.nl

Al onze Life coaches hebben in de afgelopen 10 tot 15 jaar integrale HBO opleidingen gevolgd met specifieke kennis van technieken die onze werkwijze bijzonder waardevol maken. Dat betekent dat elke Life coach in een persoonlijk traject geleerd heeft van zijn of haar persoonlijke ervaringen. Ontwikkeling staat nooit stil, dus ook onze Life coaches blijven zich ontwikkelen.

Daarnaast hebben zij veel praktijkervaring opgedaan door de mensen die zij mochten begeleiden. Zij bezitten dus een schat aan wijsheid en kennis waar jij veel van kan leren.

Binnen onze organisatie is deze kennis en ervaring gebundeld en leren wij van elkaar tijdens onze maandelijkse intervisie bijeenkomsten.

Dat wil jij toch ook?


Onze Life coachtrajecten zijn op maat. Onze Life coaches dus ook. Dat betekent dat zij afgestemd zijn op en aansluiten bij de behoeften van onze klanten én wat zij nodig hebben. Onze Life coaches zijn er helemaal voor jou. Hij of zij biedt een luisterend oor, denkt met je mee, laat je zien en ervaren wat er bij jou speelt en hoe het anders kan.

De belangrijkste veranderingen ontstaan dus tijdens de coachsessies zelf. Daarnaast kunnen er ook thuisopdrachten gegeven worden.

De waarde van een Life coachtraject is afhankelijk van de aard en de ernst van je hulpvraag. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren wij naar je problemen, doen een inschatting van het verloop en de duur van het traject en laten je weten welke investering daarvoor nodig is.

Om er zeker van te zijn dat dit is wat jou past, doe je er goed aan een kennismakingsgesprek te plannen.

Meer informatie?


Mocht je nog twijfelen? Deze mensen gingen je voor, lees en luister naar hun ervaringen. Meer weten? Graag geven wij antwoordt op vragen. Plan hiervoor een online intakegesprek of vul hiernaast je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Tot snel!
 
Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op!
Typ bovenstaande code over.