Lifecoach logo

Life coach werkgebied

Onze organisatie heeft de ambitie om minimaal twee Life coaches in elke provincie te ondersteunen, zodat elk mens een Life coach kan vinden én bereiken.

Neem contact met mij op

Wij helpen mensen in deze omgevingen

Onze ervaren Life coaches helpen je aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording, communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Kortom; persoonlijke ontwikkeling.

Life coach werkgebied

Ben jij op zoek naar een ervaren Life coach? Dan ben je hier goed!

Vanaf het moment dat ik, Astrid, in 2010 besloot ons reclamebureau in Leiden te verlaten en weer naar school te gaan, wist ik zeker dat ik mijn eigen Life coach praktijk zou starten.

Inmiddels ben ik alweer bijna een kwart eeuw zelfstandig ondernemer. Mijn combinatie van skills als Life coach en ervaringen als vrouw, moeder en ondernemer vormen een waardevolle aanvulling die in mijn praktijk tot uiting komen. Dus toen ik besloot te kiezen voor een doelgroep was er voor mij maar één mogelijkheid; ik wil directie, managers en ondernemers verder helpen.

Samenwerking

Naast het werken IN mijn praktijk werk ik ook AAN mij bedrijf, wat zich ontwikkelt richting een organisatie waarbij meerdere Life coaches aansluiting vinden. Hier vind je de Life coaches die zich inmiddels hebben aangesloten. Op deze manier beogen wij dat iedereen een goed opgeleide Life coach kan vinden en bezoeken.

Ons werkgebied is momenteel in de omgeving van o.a.:

Onze Life coaches in Nederland helpen mensen inzien wat de oorzaak van hun problemen zijn, geven hen de controle over hun leven terug, zodat zij het de kant opsturen die zij willen.

Hier vind je de Life coach bij jou in de buurt. Regelmatig nemen wij ook klanten mee naar buiten voor life coaching outdoor. Lees alles over onze unieke werkwijze.

Kom meteen in actie!

Wij kijk naar je uit!

  Wil jij dit ook?

  Ontdek of Life coaching ook iets voor jou is!

  Onze Life coaches staan klaar voor een kennismakingsgesprek. Zo ontdek jij of Lifecoaching óók iets voor jou is.

  Vul hiernaast je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

  Download het e-book én ontvang elke maand tips en inspiratie in je mailbox.

   Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

   Steeds wat wijzer over mezelf

   Patricia over haar coachtraject

   "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

   Van Blokkade naar Plan

   S.v.A. omgeving Leiden over het traject

   "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

   Een prettige ervaring

   Margriet over haar Life coach traject

   "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

   Lifecoach logo

   Voor succesvol leven en werken.

   Maak kennis met onze life coaches