Lifecoach logo

Life coach werkgebied

Ben jij op zoek naar een ervaren Life coach? Dan ben je hier goed!

Onze ervaren Life coaches helpen je aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording, communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Kortom; persoonlijke ontwikkeling.

Vanaf het moment dat ik, Astrid, in 2010 besloot ons reclamebureau in Leiden te verlaten en weer naar school te gaan, wist ik zeker dat ik mijn eigen Life coach praktijk zou starten. Inmiddels ben ik alweer bijna een kwart eeuw zelfstandig ondernemer. Mijn combinatie van skills als Life coach en ervaringen als vrouw, moeder en ondernemer vormen een waardevolle aanvulling die in mijn praktijk tot uiting komen. Dus toen ik besloot te kiezen voor een doelgroep was er voor mij maar één mogelijkheid; ik wil directie, managers en ondernemers verder helpen.

Samenwerking

Naast het werken IN mijn praktijk werk ik ook AAN mij bedrijf, wat zich ontwikkelt richting een organisatie waarbij meerdere Life coaches aansluiting vinden. Hier vind je de Life coaches die zich inmiddels hebben aangesloten. Op deze manier beogen wij dat iedereen een goed opgeleide Lifecoach kan vinden en bezoeken. Naast het bezoeken van een Life coach behoort online Life coaching natuurlijk altijd tot de mogelijkheden.

Ons werkgebied is momenteel in de omgeving van o.a.:

Onze Life coaches in Nederland helpen mensen inzien wat de oorzaak van hun problemen zijn, geven hen de controle over hun leven terug, zodat zij het de kant opsturen die zij willen.

Wil je weten welke Life coach bij jou in de buurt is? Deze vind je hier. Regelmatig nemen wij ook klanten mee naar buiten voor life coaching outdoor. Lees alles over onze unieke werkwijze.

Kom meteen in actie!

Vul hiernaast je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Wij kijk naar je uit!

Download het e-book én ontvang elke maand tips en inspiratie in je mailbox.

    Ik ga akkoord met de voorwaarden en schrijf mij in voor de ebook aanvraag en voor de nieuwsbrief.
    Lifecoach logo

    Voor succesvol leven en werken.

    Wij zoeken life coaches!