Astrid Koelewijn

In mijn ondernemerschap stond ik mezelf in de weg

Mijn naam is Astrid Koelewijn. Ik ben 50 jaar, woon in Noordwijk en getrouwd met mijn jeugdliefde Léon. Samen begeleiden wij onze drie prachtig jong volwassenen Julie, Jim en Jenna. Nu, na vijfentwintig jaar zelfstandig ondernemerschap, werk ik alweer 12 jaar als Life coach in mijn eigen praktijk en ben ik eigenaar van deze website. 

In de jaren ervoor runde ik, samen met mijn man, een reclamebureau. Een onderneming die uitgroeide tot een bedrijf met vijftien medewerkers en 2 miljoen euro omzet.

In die jaren een jong, groeiend bedrijf en een jong gezin. Mijn man nam de zaken frontoffice voor zijn rekening, mijn pakkie an was alles backoffice en thuis. Een hectische tijd waarin zich regelmatig situaties voordeden waarin ik teleurgesteld en gefrustreerd raakte. Waarvoor ik ook vaak niet direct een oplossing wist.

Maar met mijn tomeloze inzet stapte ik over teleurstellingen heen en deed wat ik dacht dat het beste was. Om later te concluderen dat zaken niet veranderden en problemen niet structureel opgelost werden. Na veel te lang onzeker aanmodderen besloot ik dat het anders moest.


Dit leverde Life coaching mij op


Vanaf het moment dat ik besloot dat het anders moest, verliet ik ons bedrijf en startte met mijn opleiding Lifecoaching. Dat gaf mij inzicht in mijn patronen en problemen. Het waren niet mijn omstandigheden, maar ik bleek mezelf nog het meest in de weg te staan.

Door Life coaching leerde ik mezelf kennen, leerde ik veel over mijn ondernemerschap en hoe het beter kan. Ik ontdekte wat ik zelf wilde en hoe ik dat kon bereiken. Dat was het moment dat ik de leiding nam over mezelf en mijn bedrijf en een succesvolle vrouw, ondernemer en een veel leukere moeder werd.


Dé executive Life coach voor directie, managers en ondernemers


In de afgelopen jaren heeft mijn eigen ontwikkeling natuurlijk niet stil gestaan. Inmiddels weten directieleden, managers en ondernemers mij te vinden, die ik mag begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik help hen duidelijke doelstellingen te stellen en geef zicht op blinde vlekken bij zichzelf én hun organisatie of bedrijf. We bespreken wat er moet veranderen en hoe zij dit gaan integreren.

Juist door mijn combinatie van skills als Life coach, maar ook mijn ervaringen als vrouw, moeder, werkgever en ondernemer zijn herkenbaar en een waardevolle aanvulling voor mijn klanten.


Persoonlijk leiderschap


Persoonlijk leiderschap ontwikkelt zich alleen door een proces van transformatie. Een proces waarin men valkuilen ontdekt, ervaringen verwerkt, gevoelens leert interpreteren en intuïtie ontwikkelt. 

Iedereen integreert dit op zijn eigen manier en in eigen tempo in zijn of haar leven en ondernemerschap. Dát is persoonlijk leiderschap; de vaardigheid waarbij het hoofd, hart en handen optimaal samenwerken om doelen te realiseren.


Wil jij weer grip op je leven en ondernemerschap?


Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Tot dan!
Astrid
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op!
Typ bovenstaande code over.